Bende passatı çok begeniyorum fakat Adanada durum nasıl bilmiyorum ama İstanbulda her 10 passattan 8i kiralık.. Sanki Tiguan biraz daha öne çıkıyor bu yönden.
Printable View
Bende passatı çok begeniyorum fakat Adanada durum nasıl bilmiyorum ama İstanbulda her 10 passattan 8i kiralık.. Sanki Tiguan biraz daha öne çıkıyor bu yönden.
Şükür kiralık da var ama onlar belli çok fazla Yok 10 taneden 1-2 tane en fazla
Tiguanın son kasasını kullanmadım. Ablamda 2015 1.4 150 lik var açıkcası pek 150 hp gibi gitmiyor belli bir hıza kadar. Üst hızlar daha iyi gibi. Şanzımanlı ben hiç beğenmemiştim. otoban sürüşlerinde gaza basmıyorken sürekli bosa atıyor. Gaza bastığınızda vitese alıyor bence konforu çok bozuyor. Ortalama şehir içi uzun dönemde 8.7. Bunları motor ve şanzıman kuvvetle değişmemiştir diye yazdım.
1.6 120 passat ise bana göre kullanımı çok keyifli. Ben highline 18 jantlı versiyonunu baya kullandım. Jantlar aracı konforunu biraz etkiliyor ama yine de çok keyifli. Motor gücüne göre bence performans iyi. Üst hızlarda güç eksikliğini hissediyorsunuz artık. 200 km üstüne zor çıkıyor nefesi bitiyor. Ama yüksek surat stabilitesini ben çok beğeniyorum.
Araba ne olursa olsun DSG'yi kapıma sokmam gidipte passata 120'ler verenlere akıl diliyorum
Kalite bilmeyenler baksın
Örnek olsun:Loading site please wait...