toyota camry V6 da düşünülebilir bence.
Printable View
toyota camry V6 da düşünülebilir bence.
otm. olması handikap, ve güncel fiyatları biraz fazlaca isteniyor.
forumda camry v6 hakkında @rcbasaran dan fazla tecrübesi olan insan yoktur sanmıyorum :) 3 tane eskittiler ailede benim hatırladığım :D
ilk bindiğimde dinamiklerine inanamamıştım..
Benim içimde vr6 mk3 golf uhdedir. 30 liraya kadar düşünüyosanız onlara da bakabilirsiniz
2006 da clio rs le cadde turu yapioduk. yeni kasa mi oluyor artik tam bilmiyorum yeni alinmis bir tanesi kalkista denedi bizle 3kisi olmamiza ragmen kafa burun gitmek sasirtmisti :) icinde amca ogul gazliolardi beyaz. ciddi giden bir alet camry. vergiden kaybediyordu hala en alt dilime inmedi 2006lar.
Konuya Meksikalı dayının Camry sürdüğü videoyu ekleyebilecek var mı :D
Camry'nin en eski kasaları güzel. Sonraki kasalarda maalesef plastik kalitesi insanı üzüyor.
Hocam o zaman toyota camry hayirli olsun:)
Abd ye ilk tasindigim zamanlarda 1994 toyota camry m vardi tabiri caizse bozulsunda yeni bir araca gecis yapayip diye essek gibi kullaniyordum hic birsey olmadi . 225k mil de sattim alan kiside sorunsuzca sevam ediyordu. Sonraki aracim yine camry oldu 2007 model 2.4 . En bos paketti . Sadece yag degisimi icin servise giderdim onun harici bana bir kurus masraf cikarmadi, yakitida inanilmaz azdi. Onuda 90k milde 335 i alacagim diye sattim . Yani al bi camry yanlis hatirlamiyirsam 6 yasinda oglum var yazmistin biyerde O'na miras birakirsin :)
Edit
Ben performansi yeterli yazmissin anladim :D ama olsun yinede dusunulebilir :)
Farı dediğin yerden alırız önce bi alıncak arabayı bulalımda :)
Geçen sene neredeyse bayi temizliğinde bir Volvo 850 ye binmiştim.O günden beri haftada 2-3 defa bakarım ilanlara.Temizini denk getirirseniz düşünmeyin derim inanılmaz keyifli.
valla açıkcası ben volvo 850 veya s70 dışında araçbakmazdım
önceden olsa c70 coupe bakın derdimde fiyatların maşallahı var
18 yada 19 lara manuel bi 850 t5 bulsak da alsak. Vectra 2.5 ve rover 220 t de cezbediyor. Özellikle 220t ler fiyat olarak uygun
Nissan primera GT ler ne alemde?
Loading site please wait... ilanla alakam yok
850 ye alternatif renault safrane da düşünülebilir.