bomonti Nickli Üyeden Alıntı
Dsg kullanmasını bilene sorunlu bir şanzıman falan değildir. Günlük kullanıcıyım ben kardeşim titizlenmek zorunda mıyım diyen olursa.. Köküne kadar dibine kadar haklıdır. Ancak kötü kullanılsa bile 50-60 bin km civarında kavrama ihtiyacı yok, olduğunda doğuş zaten mırın kırın etmeden gerekeni yapıyor.
6 senelik b7 kullanıcısı olarak b8 e ilk bindiğimde direksiyon tepkilerinden çok hoşlandım ancak gemi gibi bir arabanın o kadar hassas bir direksiyona sahip olması ne derece gereklidir bilmiyorum. ( ben pek gerekli görmedim )
100 kg hafiflemiş olması her şartta hemen hemen her koşulda hissediliyor +
100 km/h geçtikten sonra rüzgar sesinin yakışmayacak derecede çok geldiğini bizzat hissettim. -
b7 ye göre kalite çıtası kesinlikle artmış sanki premiumsu bir hava var gibi. (ancak iç ambiyansın kırmızıdan beyaza dönmesinden hoşlanmadım)
Anlayamadığım tek şey de şu b6-7-8 de hepsinde o süspansiyon çalışma sesini bir türlü kesemediler. Golf'te Jetta' da becerebildikleri şeyi passatta becerememeleri çok çok ilginç.
Bu söylediklerimin dışında geri kalan herşey klasik VW :)
Not: Ben olsam SuperB tercih ederdim kesinlikle her anlamda daha iyi... İlla passat olacaksa da 19 jant opsiyonunu kesinlikle boşveriniz zira 18 bile fazla o arabaya ( konfor anlamında )