208 gti:icon_tup:
Printable View
208 gti:icon_tup:
Modern , teknolojik oyuncaklı ve yeni model isteniyorsa 208gti tek geçerim tartışmasız
Hardcore için b-swap eg , k-swap eg veya k-swap ek civic yine söylüyorum :)
Biraz sabredin sciroccoların piyasası tekrar düşecek.. Bu ara sıfır fiyatlarına bakıp abardı herkes ama kimse elinden çıkaramıyor.
208 gti, cam tavanlısı denk getirilirse birde tadından yenmez
Bu fiyatlar aralığında bende araç bakmıştım, Pro Ceed GT aldım, çok memnun kaldım. Doluluktan donanımdan bahsediliyorsa yukarıda bahsi geçen araçların hiçbiri o doluluğa ulaşamaz. Gidişi, yol tutuşu vs ben çok memnun kaldım.
pro ceed gt ilanlarına baktım da ortalama 65-70 fiyatlarında.sanırım güncel model olan leon ile kıyaslama yaparsak,ben gider kıa alırdım,tasarımı aşırı derecede güzel,içi de güzel,göze tek çarpan şey kia logosu (:
kullanan arkadaşlar yorumları nedir
Astra 2.0turbolara bakabilirsiniz
Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio 1.750 240HP
Türkiyede nadir araçlardan biridir. Kendini çok özel hissedersin :cool:
Benzin olmuş 5,60 en güzeli 2.0TDİ alıp onu yükleyin. Gaza her oturduğunuz da o tork sizi koltuğa yapıştırır. Az yakar, çoğu araca da şaka yaparsınız ;) Hem 4 kapı olarak daha rahat araç bulursunuz.
Hala bulamadın mı keyfine göre bir araç :) Sen benden geri alıcan bence mini'yi :) :)
1- mito qv
2- 208 gti
3- polo gti
4-corsa opc
Atmosferik 1.8 192hp. Dijital klima sunroof. Yaş takıntın yoksa 35 40tl arası Corolla Tsport 2002 model tertemizi
Bir mito sahibi olarak kesinlikle size mito öneriyorum.Gidişinden çok memnunum her viteste çekişi inanılmaz iyi ve yol tutuş fren performansından bahsetmiyorum bile :) 2. eli baya iyi hergün internete baktığım için temizleri peynir ekmek gibi gidiyor.
Mito almadan önce 208 thp lere bakıyodum tipi içi çok hoşuma gidiyor bayada seri bi araçmış fakat 2. eli inanılmaz yavaş ve THP motor kullanılıyormuş herkez uzak dur bitmeyen tükenmeyen arızalı varmış deniliyor o yüzden tercihimi mitodan yaptım.Ama 208'i olan arkadaşların yorumlarını bende almak isterim.Polo GTİ İbiza cupralar mermi gibi gidiyor fakat giden arabayıda durdurmak lazım durmadıklarını biliyorum ve stok yol tutuşlarınında çok iyi olmadığını biliyorum.Bence önemli olan ilk bi arabanın gidişi değil durusu iyi olmalı