VTİ GTS VTS vs hariç tabi :)
Printable View
VTİ GTS VTS vs hariç tabi :)
Benim bilmediğim yazılım gibi bi durum olamaz, bizzat ben yapıyorum zaten. Fakat araç stock.
Kağıt üstü yanıltır dostum, neyse diyen gitti :) denk gelirseniz kullanın lütfen.
Dünyanın en hızlı arabası demedim yahu :) Gayet normal 1.4 Turbo dizel ve Pd serisi bir motor olağan bi durum.
Ayrıca;
Yazılım ile stock 1.9 Tdı 110 lukları arkasında bırakabilen verimli bi motor.
Kullanıcıları beni anlayacaktır diye düşünüyorum.
o para aralıgında vectra b kasa tavsıye ederım 2.0 cdx full donanımlı bır arac. az yakma konusunda 30-40 kurus arası lpg de yakıtı var,cok kaçma konusunda bır cok yenı nesıl aractan ıyı. duz yolda lpg ıle 215 kmh kesılmeden cıkıyor.
Madem konusu açıldı yazayım. Bu motor PD serisi 1.9 Tdıların 3 silindir versiyonu.
Stock hali ile 10 saniye civarı 0 100 elde ediyor. Nihayetinde az yaksın diye üretilmiş, gayet ilkel, gürültülü kimisine traktör gibi bi araba.
Bi çok örneğine kolayca ulaşabilirsiniz performans amaçlı emek verenlerde oldukça fazla sayıda.
Ben emsallleri olan1.3 cdtı , 1.4 Tdcı vs gibi arabalardan daha seri olduğunu belirtmek için atmosferikleri örnek verdim.
Velhasıl taş gibi motordur, alınır binilir. Tavsiye ederim.
2007 ve üstü modellerinde ( ıbıza - cordoba ) yine emsallerine göre bi çok donanım fazlası var.
Polemik olsun diye demedim abi, kağıt üstünde 12 küsür saniye 0-100 ü. Benim bildiğim kadarıyla da çok seri bir hali yoktu, arkadaşımda vardı kullandığım için dedim. Yada nasıl diyeyim 0-100 ü 11 küsür olan 307 den epey geride kalıyor stock hali. Normali de budur benim bildiğim.
Yazılım sonrası çok farklı şeyler yapar elbette, ekonomisi sağlamlığı olarak da katılırım yorumlarınıza.