Eğer golfün genişliği yetiyorsa kesinlikle dolu golf
Printable View
Eğer golfün genişliği yetiyorsa kesinlikle dolu golf
gerçekden elle tutulur bir donanım yok.. renkli ekran ki artık ona 2017 yılında donanım demem .. ön arka park sensörü tpms (lastik basınç sensörü) birde yorgunluk tespit sistemi var bunlarda sonradan istesen takabiliceğin şeyler arabaya..
elle tutulur bir donanım yok donanım listesi zengin görünsün diye radyo cd teyp çalar, ön bardaklık, ön koldayama, ön arka okuma lambası, bagaj ışıklandırması gibi donanım bile sayılmıycak şeyleri donanım listesine koymuşlar.. klima bile manuel.
Aynı evde 2 aynı marka-model bence gereksiz. Herzaman savunduğum bir konu vardır. Üst modelin boşuna alacağıma 1 tık altı modelin dolu alınması taraftarıyım.
Şu an hazırda zaten dolu bir Golf var. A3 ve F20 bakın derim. Bu konuda paylaşım yapan arkadaşlara katılıyorum.
Passat Alıp Elime Nakit Geçtikçe Aracı Doldururum Cam Tavan Aldıktan Sonra Zaten Geriye Led Far Led Stop Katlanır Ayna Gibi Detaylar Kalıyor Onlarıda Sonradan Dışarıda Ekletmek Kolay Artık Tabi Bayiden Alırken Fiyat Olarak Daha Hesaplıya Gelen Donanımlar
bir stop la jant la iş bitmiyorki öyle olsa al bir 5.16 yap M5 ..
ahşap iç dekor nasıl yapılıcak bütün ön göğüs kapı içleri sökülüp yerine ahşap ön göğüs mü takılıcak. keza elektrikli katlanır kendinden kararan ısıtmalı yan aynalar,ısıtmalı resistanslı cam suyu sistemi,active display , profile selection olayları ısıtmalı koltuklar , elektrikli hafızalı masaj özellikli alacantra koltuklar, adaptif şasi dcc sistemi elektronik difransiyel sistemi xds.. liste uzar gider..
donanım dediğiniz zaten budur.. led stop ile jant ile donanım olmaz..o görsellik olur.. donanım dediğiniz şeyler sürücünün şahsın keyfine konforuna zevkine ve güvenliğine yönelik şeylerdir diğerleri aksesuar süs dür..
bu yazdığım şeyleride sonradan yapamassınız yapsanızda bir highline parasını geçer ..
Adaptif Şase Dışı Hepsi Yapılır Gibi Aslında Ama Ciddi Maliyet Olur Sıfır Alırkenden Çok Farklı Maliyetlere Çıkar Ben Araçta Büyük Kasa Sevdiğim İçin Passatı Tercih Ederdim limiti aşmaz ise 520i Exc. Plus Çok Güzel Araç Bakılabir Ama Sizin Örnekleme 520 i alıp m5 yapmak gibi bir örnekleme olduğu için ne desem boş olur şimdi :):):):)
Bende dolu Golf derim, sunroof ve beyaz harıcı bır renkle cok güzel duruyor,
Bende kardesıme al dıye soyluyorum bu donanımda bısey ama cooper dıye tutturdu bıkere :)
golf yerine a180 dizel alırdım
passat trend alınmaz ya linea gibi :))
her hangisini alacaksanız, elzem donanımlı en baz modeli alın. Sunroof gibi ya da bi-xenon/led (sonradan eklemek daha maliyetli oluyor opsiyondan) far gibi donanımlarla alın. Arta kalan bütçenizle diğer donanımları ekletirsiniz. Hem orjinal hem daha dolu bir araca binmiş olursunuz böylece. Hatta almadan önce bu işi yapan yerlere gider danışırsanız, hangi donanımı sıfır alın hangisini sonradan yapın daha hesaplı diye yardımcı da olurlar. Ankarada bu tarz iş yapan yerler biliyorum hatta yönlendirebilirim isterseniz.
skoda distribütörlüğü doğuş ortaklı bu arada, yüce'nin afişlerinin akt kısmına bakarsanız yakından doğuş grubu ortaklığıdır yazısı olur
her arabanın dolusu hem kullanırken hemde satarken keyiflidir :)
Evde comfort passatta golfte var,bagaj ve arka koltuk onemli degilse Golf alinir binilir :) Surus hisleri bile cok ayni birbirleriyle :)
Sonraden on arka led far stop ekleseniz passata oem seklinde 15 bin lirayi buluyor. Sonradan eklemek pek oyle kolay degil. İmkansiz degil ama kolayda degil :) O topa comfort olsa girilirde trendline da girilmez.
sunroof dışında (şerit takip vs de dahil, ön cam değişmesi gerekiyor) herşey yapılır sonradan oem olarak. Ben cam değiştirilip radarlı olandan takılmasına dahi şahit oldum. Yapılmaz zor diye bişey yok, herşey yapılır zaten yapılıyor da. Ama bazı donanımı fabrikadan almak daha makul oluyor, o yüzden dedim sunroof ve far alınır gerisi dışarda da yapılır. Her iki araç içinde geçerli. Doğuştan almaktan da ucuza gelir araç hatta.
Abdullah Vural
Apo reyisimiz var
Boş passat aldı ama bir kaç zor yapılabilecek opsiyon ve cam tavan ekletti trendline araç
Uzun zaman oldu uğramayalı gırtlak spec yapacaktı
Golf 7 si de midline plus ama aklınıza gelmeyecek oem donanım vardı araçda :):)
Para çokomel eğrisi çok önemli :):)
ben olsam passatı sonradan eklenmesi mümkün olmayan opsiyonlar ile alır gerisini apo abiye bırakırdım. Bomboş arabaları highline yapıyor valla ellerine sağlık.
Yiğit-Y
Aynen dediğin gibi yaptı aldığı günde paramparça sökmüştü diye hatırlıyorum , aracı özel sipariş istemişti üreten görevliler bu arabanın sahibi manyakmı falan diyo düşünürler diyordu :) Apo abi adamında ustanında dibidir
Bugün doğuş la konuştum elindeki golf leri satmadan opsiyonlu golf siparişi almayacaz dediler bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı ?
Yiğit abi bu sene sadece 318 geliyor oda çöp ve çok pahalı
http://i.hizliresim.com/vbZpDm.png
Ötv indirimli alacağımız için bayi den yada başka yerden faturası kesilmemiş araç almam gerekiyor
Ben f leri 2. El demiştim kardeşim :)