Merhabalar, arkadaşım e39 520i - e36 318is arasında gidip gelmekte. Hangisi neden tercih edilmeli neden tercih edilmemeli fikirlerinizi sunmanız benim için önemli.
Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.![]()
Merhabalar, arkadaşım e39 520i - e36 318is arasında gidip gelmekte. Hangisi neden tercih edilmeli neden tercih edilmemeli fikirlerinizi sunmanız benim için önemli.
Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.![]()
Bene e36 320 gider o fiyatlara bilenler daha detaylı yazacaktır
FOR US BY US
[/CENTER]
Beklentin kalite konfor ve lüks gösterişse 39
Hayır ben genç işi olsun tek kapı spor dursun diyosan 36 coupe.
Çift vanos temiz 5.20yi o fiyatlara bulman zor ama bence. 36 coupede 3.20 bulabilirsin sabırlı olursan.
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
35 e çift vanos e39 biraz zor. illaki vardır da ağır kayıtlı vs dir. neden çift vanos ? pek bi önemi yok çift veya tek vanos olmasının. (motor açısından) yıl olarak daha yüksek tabiki. yakıt olarak 528 den farksız yakar 520 kasa ağır olduğu için 2.0 motor küçük kalıyor. bana kalırsa 528 bakın derim en az. bütçe yeterse 530 da olur ama onların temizleride 40-45 den aşağı değildir.
Çift vanos dediğiniz gibi model açısından daha çok önem teşkil ediyor, 00 üstü bilirsiniz ki karakterini katan angel eyes mevcut gerçi çift vanos daha erken gelmiş olsa gerek ama, makyaj alan kasada birçok güvenlik unsuru eklenmiş ve araç bütünen rötuşlanmış diye biliyorum.
1999 6. aydan 2001 6. aya kadar üretilenlerde çift vanos ve makyajsız, 2001 6. aydan 2003 sonuna kadar üretilenler çift vanos + makyajlıdır. özetle çift vanos ve makyajlı olsun derseniz 2001 model almanız lazım.
komple olarak rötuşlanan birşey yok. fazladan 2 hava yastığı eklendi, görsel olarak koltuk deri dikişleri, çift renk trimler, xenon angel eyes li farlar, hella celis stoplar makyajlı ön ve arka tampon ve dış trimler. onun haricinde güvenlik vs olarak aman aman birşey değişmedi. ben sıfırdan makyajsız bi e39 u orj m pakete döndürdüğüm için iyi biliyorum. 2 yılım parça toplamakla geçtiha makyajsız alırsanız sadece ön farların orj çıkması 1200 sıfırı 2 lira civarı olacaktır. 1200 e de hella var sıfır ama orjinal hella değiller. ben toplamda parçalara 14 bin tl gibi birşey harcadım. orj m5 jantlar sadece 4 bin tl ydi. far stop orj m tamponlar 18 yönlü comfort sport koltuk m5 iç dikiz aynası vs. ama sonuca değiyor
![]()
tabiki forumda daha önce konularını açmıştım. direkt sayfa linkini aşağıya ekliyorum... şu an 1 yıldır e46 320ci ile uğraşıyorum... e46 coupe standart haldeydi diyebilirim. onunda linkini ekliyorum. dediğiniz gibi ne yazıkki bilinçsiz gençler tarafından kullanınca toplaması çok daha zor oluyor. ama bitti çok şükürolması gereken duruma getirdik... e39 dan sonra bir tane e46 320 sedan yapmıştım. tabi hiç biri e39 kadar ince detaylı olmadı. e46 lar nedense mekanik olarak daha çok uğraştırdı. e39 da şükür ki hiç mekaniksel bi sıkıntı yaşamadım. sadece görsellik ve donanım değişikliği oldu.
http://www.techturkey.com/forum/otom...e39-528ia.html
http://www.techturkey.com/forum/otom...e46-320ci.html
E36 ve E39 cok farklı klasmanda araçlar. Konfor 1.plandaysa E39 daha konforludur E36ya göre fakat 5.20 cok hantaldır beklentiniz nedir bilemem ama alınca pişman olabilirsiniz, 5.30 yada 5.28ler güzel performans verir. E36 içinde şunları söyleyebilirim, 6silindirden aşşağısı satılmaz elinizde kalır (ilk sahibinden vs denk gelmedikce almayın) 3.18is öyle az yakar çok kaçar hürafe onlar. M50B20 M50B25 yada M52B28 alınabilir. 3.20 ve üzeri motora sahip aracların stock egzos seside çok hoştur. Renk olarak bulabilirseniz hellrot kırmızı, alpinweiß 2, dakargelb güzel renkler. Birde E36 alırken mümkün mertebe içi dolu araç almaya calışın, akşam olunca kokpitteki ışıklar güzel oluyor
91 model(orj 240bin km)Vanossuz M50B20 alpinweiß 2 E36 aracımdan 1-2 fotoğraf.. Kordon & kokpit..
![]()
Konu scoobz tarafından (26-04-2017 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.
fanatiklik olarak algılamayın şu zaman kadar 1 e30 2 e36'tım oldu. ikisi 3.20 birisi m3 şu anki aracım.. e30 sürüm zevki olarak en güzel olan araçtır. e36 ise bambaşka bir araçtır. ağır ağır takılayım yanlama vs olmasın derseniz veya azıcık atsın derseniz e39ama ufak ufak yanlayım biraz daha genç işi olsun derseniz kesinlikle 36... ben 3 kasaya biniyorum ama bi laf var, 3 e bebeler 5 e babalar biner diye
)
AP Type-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)