|
|
#20 |
![]()
Otomobil: espri
|
nedemek..umarım keyifle bineceğin bir araba bulursun
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#21 |
![]()
Otomobil: Fiesta ST / Mondeo 2.0
|
Benzinli 1.4 fiesta kullanıyorum 2004 model. Açıkçası çok az yakıyor diyemem 6 7 litre civarında dolaşır akan trafikte.
sorunsuz bir araba gerçekten. dizelinden daha sorunsuzdur daha uygun fiyatlıdır. dizeller genelde çok hırpalanmış olurlar temizini bulması daha zor. benzinliler genelde bayanlarda falan var. performans olarak benzimli olan dizelden daha iyi diye söyleyebilirim ancak yüksek devirlerde dolaşman gerekiyor dizel ataklığına sahip olmak için. kullanımı keyifli bir arabadır şasi dengesi direksiyonu ve yol tutuşu oldukça tatminkardır. |
|
|
|
|
|
#22 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#23 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
![]()
Otomobil: Fiesta ST / Mondeo 2.0
|
aracımı yetkili servise götürmedim o yüzden kesin bir fiyat söyleyemeyeceğim. ancak sorun çıkarma olasılığı ve dizel masraflarını düşünürsek benzinli daha avantajlı.
Bir de olayın şu yönü var dizeller satarken çokdaha kolay ve yüksek fiyata satılıyor
|
|
|
|
|
|
#25 |
![]()
Otomobil: var
|
Diger fiesta kullanan abılerım kızmasın ama FİESTA cook vasat araç.. Ve motoru cokk sorunlu kusenımn,arkynn annesın vsvs bırsuru FIESTA'sı olan tanıdıklarım var hepside motor ve turbodan sorunlu,, Yag yakmalar,elektrık kesmeler,OZELLIKLE on DUZEN problemı, sayamadıgım bırsuru sorun... Ve soyledıgım aracların hepsi satılık!!!
Bence sen baska bı arac dusun abı yada en dogrusunu yap BENZİN'li al..tamam dızel az yakar ama sorunlarıyla ve bakım masraflarıyla benzinden bı farkı kalmıyor.... |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
Ben öyle yapıyorum açıkçası.Bazı servisler otosan kullanıyor ben orjinal ford tercih ediyorum yada motorcraft valeo yerine göre vs.Sorun konusunda aşağıda bir arkadaş yazı yazmış ama alıntı yapmaya üşendim,ufak sınıfta fiesta sorunluysa sorunsuz araba yoktur diyorum sadece Yani fiatların ön takım vs problemlerini,corsaların direksiyon kutusu problemlerini bilmeyen yoktur ama fiesta diyince ilk akla gelen şey kronik bir hastalık değil yol sesi,tıkırtı gibi rahatsız edici faktörlerdir.Ama zaten o sınıfta bu bahsettiğim 2 kriter atla deve kadar fark yapmıyor çoğu yol sesini alıyor.
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
![]()
Otomobil: GOLF MK2 "FADIL"
|
küçük sınıfta FİESTA (kendi rakiplerine göre FIAT-OPEL) bence en sorunsuzu. çünkü 3 markayıda kullandım
|
|
|
|
|
|
#29 |
![]() |
garantiyi uzatma olayı güzelmiş. Sonuçta olası bir arızada senelik 300 milyon karşılığında kafamız rahat gezebileceğiz. Motor ile ilgili olası arızaları garantiden değiştirmemek adına bir aksilik göstermiyorsa servisler, o zaman tercihimin 2007-2008 model 40bin km civarlarında garantisi devam eden ve bittiği zamanda uzatabileceğim dizel bir fiesta olması mantıklı. Alacağım aracıda güzelce yetkili serviste check up yaptırıp bugüne kadar bir arızası vs. çıkmış mı diye öğrendikten sonra gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirim sanırım.
|
|
|
|
|
|
#30 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#31 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#32 | |
![]()
|
Ayrıca sakın ve guzel uslubun ıcın tesekkur ederım Abi
|
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
Ama samimi davrandıktan sonra,muhabbetle çözülmücek garanti sorununun olduğunu düşünmüyorum.Yada b planı olarak sert çıkabilirsin vs..Ama mesela aracım 65 binde.Egzost,filtre,superchips mevcut.Belki çok zorlayan biri değilim,ama yeri geldiğinde oldukça sıkıştırdığım oluyor,65 bin km de başıma henüz bir şey gelmedi..Genelde çipli dizellerde 50binlere gelmeden bile kaçırma sorunları ortaya çıkabiliyor.Motor konusunda korkulacak çok bir şey yok.Maksat bilgi paylaşımı ve yardımcı olmak Selim sağol sende |
|
|
|
|
|
|
#34 |
![]() |
garanti konusunda çoğu marka öyle bir şekilde halledilir bakalım iş arabamı satmaya kaldı en kısa zamanda fiestayı alırım bende rahat ederim inşallah
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 08:30 ::::

Ben öyle yapıyorum açıkçası.Bazı servisler otosan kullanıyor ben orjinal ford tercih ediyorum yada motorcraft valeo yerine göre vs.