Yarbay Nickli Üyeden Alıntı
kmsi ile oynanmış deyip direk günah almak istemiyorum ama açıkcası bu araç gözüme çok limoni geldi.
1) kim yılda 7000km yapıyor? yok bu ikinci zevk aracı ise kim bu şekilde 2inci zevk spor özelliklede GTI gibi bir araca stock biniyor üstelik 12 sene?
2) kazalara baktığınızda genelde gündelik kullanılan araçlarda boya olur insanların ikinci zevk aracı mega cilalar görür, dehşet bir ilgi alaka görür kolay kolay boya yada kazası olması tabi adı üstünde kaza ama bu arkadaşın tam 3 parça boyasının olmasıki resimlerden gördüğüm kadarıyla daha fazlası var (renk uyumsuzluğu çok) ben pek haftasonu aracı olduğuna inanmıyorum.
3) kim yıllarda az km yaptığı özene özene az bindiği, 12 sene stock tuttuğu Golf GTI gibi aracını bu fiyata verirki 100km altında?
4) aracın direksiyonu yıpranmış ,çok olmasada yıpranmış,pedallarıda öyle ve vites topuzu çok diri ve canlı muhtemelen değişmişki sebebi belli önceki çok yıpranmıştır bunların hepsi kmsin aslında epey daha yüksek olduğunun sinyali.
açıkcası dediğim gibi araçta çok soru işareti var , ingilizce bir atasözü var gerçek olamayacak kadar birşey iyi ise muhtemelen gerçek değildir diye..