honda alacaksan accord al hocam lpg uyumlu 100 bin km altı 70-75 e temiz bitane al tavsiye ederim
Printable View
honda alacaksan accord al hocam lpg uyumlu 100 bin km altı 70-75 e temiz bitane al tavsiye ederim
Bana o fiyat bandında bir tek octavia mantıklı geliyor.
Focus baya iyi duruyor yarın arayacağım
Skoda superb den sonra soğudum açıkçası kapılardan ve trimden inanılmaz ses veriyor kasılmalarda falan baya kötüydü o yüzden skodaya bakmıyorum..
Limiti arttırsam c180 amg 7 ileri bulabilir miyiz 110a falan
Bu tipte Leon ST Wagonlara bakabilirsiniz bence daha mantıklı olur 1.6TDI-DSG donanımıda gayet yeterli.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
+Mazda 3 1.5 Skyactive-D
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Cosmo donanım 1.6 cdti insignia 110 civarına bulabilirsiniz.
O paralara f30 3.16i bulunur civic, octavia tarzı araçlara göre çok daha memnun eder
2.elde değer kaybından korkun yoksa 508 de düşünebilirsin. 1.6 sını geç at çöpe ama 2.0 ı keyifli olur. donanım olarak çok güzel bir kere. koltuk ısıtma navi adaptif far sunroof vs aynı modeldeki bi passattan falan baya baya bi dolu.
örn :
öyle deme abi cc iyi yakıyor :) benim yakın bir akrabam aldı yakıtı yüzünden 2 ayda sattı. 10 lt altını görmüyordu.
Yukarıdaki postta görünce aklıma geldi , boşver 508 i :D opel insignia elite gayet mutlu eder o paraya :)
Dizel egeadan sonra c180 yakıtı can sıkar. Fazla prestij peşinde değilseniz focus düşünün derim sürüş olarak egeadan çok üstün bir araba
bende 2013 superb var 97 binde 3 cm voglant yay var sadece arka koltuktan tıkırtı sesi geliyor serviste götürdüğümde kronik dediler 5 liralık o siyah bantlar var ya kumaş olan onla sardım ses mes kalmadı kapılarda falan da ses yok :) bu arada bi abime bayinden sıfır aldık ex donanım 102 bine ama tüp yok sonradan taktırırsan garanti bozulur dedi honda antalya.
Civic almak... gaz taktırmak falan. Veya 90'e tüpgazlı araca binmek biraz garip gerçekten.
90 ayırsam şöyle bişey bakardım, çok heybetli gerçekten. Veya aynısının sıfırı.
0 km Rs almak icin 3-4 kere bayiye gidip geldim 2 kere teste ciktim o sanziman insani araba kullanmaktan sogutur, dusuk km li f30 3.20i aldim cok mutluyum.