polo hem bütçeyi aşabilir hem yaşı itibariyle çarık çürük çıkabilir hem de kronik boğaz kelebeği ayak üstü 700 lira masraf açabilir :) sen palio bak kardeşim
Printable View
Bende brodway derim, palio alinirsa koltuk isletmesi muayenesi kopruden gecme olayi falan ugrastirir adami, koltuklar islense bile ticari arac olarak geciyor koltuklarinda işlenmesi 2000 lira civari tutuyor başa bela olabilir
al bi tofaş :D sen ayda 100km anca yaparım diyorsun ama,kullanmayı çözdükten sonra günde 100 km bile yaparsın :)
Ehliyeti 3 ay sonra alacağınızı yazmışsınız. O 3 aydan önce bir otomobil sahibi olursanız trafikte ehliyetsiz gezeceksiniz yani doğru mu anladım ? Benim önerim ehliyetinizi aldıktan sonra trafiğe çıkmanız. Bir şey olmaz demeyin lütfen trafikte her an her şey olabilir.
Yok ya bu ay modelleri belirlicem, sonraki ay tek tek araştırıcam sonraki ay gidip arabalara bakıcam. Haftada 1 anca dışarı çıkıyorum totalde 12 gün ediyor zaten. Ehliyetsiz trafiğe çıkmam boş otoparklara giderim oraya kadar da yanımda gelen kişi ( abim babam kuzenler) biri gelir
Dizel c2 var istersen satilik dolu arac
Valla eski kasa vanlara bakardim yerinde olsam hatta butcemi max 8milyar bellerdim,maksat ogrenmekse ne hidrolik olsun ne abs ne baska bisey 2gun sorada aldogin fiyata satabilcgn bi fiyat olsun kâfi.
Civic EF Düşünebilirsin 9-13 Arası Fiyatları Var :)
https://i.hizliresim.com/ERG2BD.jpg