teknik verilerde ş.içi yakıt tüketimi 9 küsür lt gösteriyor :)
en az yakan benzinli otomatik araç aradığınızdan ds3 kriter dışı olsa gerek :)
Printable View
Yarı otomatik var bunlarda. Makyajla birlikte EAT6 şanzımana geçti ama bundaki maalesef robotize. Sarsıntılı ve gidişi törpüleyen birşey. Zaten yakıtıda yüksek. Benim tavsiyem birçok arkadaşın dediği gibi Yaris Hybrid kesinlikle. Yakıtından şanzımanından ve kafa ağrıtmamasından ötürü memnun kalırsınız.
Arkadaşlarda söylemişler ama Yaris Hybrid tavsiye ederim teste geldiğinde akşam maçka trafiğinde 4,4 lt üzerine çıkmadı araç çağlayandan - maçka arası C-HR hybrid de mevcut garajda oda şehir içi bir deposu ile ortalama 850 km gidiyor Hybrid en mantıklısı sizin için
Merhaba 1.2 208 var istersen 2014 model otomatik 1 parça boyalı uygun bir rakama vereceğim.
suzuki swift önerebilirim, eşime aldım, 1,2 motor 94hp otomatik şanzıman, ankara şehir içi ortalama 7lt civari tüketimi var.
benzin otomatik ve şehir içi ekonomi :D kulağa pek inandırıcı gelmiyor. tsi grubu sakin kullanımda az yakıyor ama bastın mı ucu açık. yazın 1 hafta powershift 1.6 fiesta kullanmıştım , geceleri menzilin düşüşü kabus gibi rüyalarıma giriyordu ahuauhauah
yorumları okurken acaba konuyu yanlış mı okudum çelişkisine girdim. Şehiriçi az yakan benzinli ve otomatik bir araç aranıyorsa bizzat tecrübe ettiğim 2016 model seat leon 1.2 tsi dsg style. tam depo şehiriçi (ankara) 800-850 km gidiyor efendi kullanınca
I10'a zaten asinasin. Her ne kadar tork konv. eski tip sanziman ve atmo. motorda olsa sorun cikarma olasiligi/bakim masraflari/ikinci el deger erozyonu/donanim olarak daha mantikli bir secenek yok bu sinifta. 1.2 Elite vardi, LPG takmistim, herseyiyle yetiyordu. Pert oldu, simdi yine i10 bakiyorum :) bu sefer sunrooflusunu alicam nasipse.
Yalniz bence 3 silindir 1.0 yerine, 4 silindir 1.2 bakilmali. Vergi yonunden zaten ayni sikinti yok ama uzun vadede 3 silindir bana guven vermiyor.
Yaris, 208 1.2lerde vardır otomatik, jazz olur onlarda az yakıyor
Bende 2017 model corsa 1.4 otomatik var, şehir içinde 8 lt yakıyor. Bundan önce 2015 micra vardı cvt şanzımanlı 6,5 lt filan yakardı.
Suzuki swiftler şehir içi için çok ideal yakıt tüketimi 4-6L arası değişiyor eski nesil 4 ileri otomatik ama uzun yolda çok etki etmiyor.
örnek olarak: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2015 kia rioların otomatikleri nasıl ne kadar yakıyor bilen var mı
Kız arkadaşımın ford bmax 1.6 powershift 6000km ankara şehir içi 6.7 litre gözüküyor
Düşünürseniz yakında satmayı düşünüyor
Citroen c elysee 1.2 var elimde 2014 model otamatik 55 bin km de. En üst versiyonu şehir içinde 5.5 civarı yakıyor satacağım aklında olsun 47.500 tl
2013 model beyaz renk titanium x paket cam tavan on cam isitma vs en ful olani
48binde boyasi degiseni vs yok arka tamponun kosesinde ufak bi vuruk var geri kalanda sorun yok 4 kislik 4 yazlik lastik var
Fiyat 55civari dusunuyolar ama bi miktar indirim yaparlar
konuyu tekrar gündeme alıyorum geçen bir corsa e alacaktım kaparo yolladıktan sonra fiyatı 3bin lira arttırıcam diye manyakça hareket yapan bir bayana denk gelince araba alma işi uzadı.
fazla kilometre yapmayacağım için benzin otomatik diye konu açtım ama iş durumları değişti ve avcılar-mkoy güzergahı yapmam gerekiyor hergün model yılı min2015 dizel otomatik araç almam lazım.
bu 2015 c3 dizel otomatikler 55 civarı var. nasıl araç vitesler üzer mi bilen var mı donanım çok önemli değil ama büyük camlı bir araç var onu alabilirim
43 bine c4 aldim. 2012 dizel otomatik kırmızı. Confort plus. 60litre mazotla şehir ici 900 uzun yol 1300km yapıyor. Donanım full. Start stop f1 soğutma torpido vs harika. Ama şanzıman cacık. Sakın kullanımda iyi ama bildiğin manuelden devşirme otomatik. Bu paraya bu kadar napalm