|
|
#20 | |
![]()
Otomobil: 1987 BALİNA KASA
|
|
|
|
|
|
|
|
#21 |
![]()
Otomobil: espri
|
c4 dizel yada focus dizele yönel derim..
ghia paket bir dizel.. bence en mantıklı seçim... __________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Misafir
|
walla arkdaşlar meganenin iç kalitesi hiçde düşük değil
daha onceden 80lik HB'im wardı sonrdan pert oldu o yüzden yeni arayış içindeyim bende citroen , focus ve peugeot'tan daha iyi malzeme kalitesi olarak o benim açımdan sorun değil, astra'ların soğukta çalışmama sorunları wardı halen çozuldumu bilmiyorum , megane'de herhangi 1 sorun duymadım ama bilmiyorum kararsızım, gidiş olarak astra 1.3 iyi diyen war ölü diyen war henüz anlayabilmiş değilim megane'de öyle 1 sorun yok ,hatta sınıfında en güçlüsü 110lukların 1 gerisinden geliyor... |
|
|
|
#23 | |
![]()
Otomobil: BMW E36
|
|
|
|
|
|
|
|
#24 | |
![]()
Otomobil: Bravo
|
Ben peugeot kullanıyorum ve aracımdan hiçbir şikayetim yok sorunsuz kullanıyorum.Peugeotların sorunsuz ve dayanıklı aletler olduğunu söyleyebilir miyim?Sanmıyorum
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Misafir
|
donanım, konfor, yakıt ekonomisi, estetik gibi elemanlardan dolayı astrayı tercih ederim. Bende bir opel sahibiyim, megane dci kullandım ama hiç tatmin edici değil
donanım olarak tam bir hayal kırıklığı yaşadım
|
|
|
|
#26 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
astrada da arkaya sığma(ma) sorunu var benim için
|
|
|
|
|
|
#27 |
![]() |
Astra alman ruhuna sahip bi araba ... konfor bakımından megan dan çok daha üstün .
ben astra yı seçerdim __________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#28 | |
![]()
Otomobil: BMW E36
|
Sakin kullanırım genelde ama uzun yolda çok uzun süre yüksek devirde gittiğim oldu. Geçmişte 106GTI, E36 M3, S2000 gibi araçlarım olduğu için bu araç sadece BENİM için beni bir yerden bir yere götürme vasıtası. Araçtan bir beklentim yok. 1280 kg ve 1248cc bir araç ne kadar performanslı olabilir ki zaten.... Başka Astra 1.3 CDTI' lar yağ eksiltmiş olabilir ama büyük ihtimalle kullanımla alakalıdır diye düşünüyorum. ![]() Her araçta sorun çıkabilir, sonuçta insan yapısı. fabrikadaki robotların bile yazılımını insanlar yapıyor. Ama sorunsuzluk için en iyisi japon otomobilleri |
|
|
|
|
|
|
#29 |
![]()
Otomobil: Bravo
|
Megane-Astra karşılaştırmasında bile döndük dolaştık yine Japon'a geldik.Hayırlı işler
|
|
|
|
|
|
#30 |
![]() |
kardeşim meganı al geç astyranın yüzüne bile bakma her ikisininde sahibi oldum opel beş para etmez kalite diye bişey yok yani eski opel değil meganı öneri,rim herşeyiyle harika bir araba dizelde üzerine tanımam
|
|
|
|
|
|
#31 |
![]() |
bende şubat ayında astra cdtı aldım 1 sene oldu tam su anda 65000 km ye geldı hıc te yag falan eksılttıgını gormedımkı arabalara ılgılı bırıyım bunu ılk defa duydum megane a gore cok daha kalıtelı bır ıc yapıya sahıp ve daha kalıtelı bır araba ama sımdıkı aklm olsa cıtroen c4 alırım. ama megane hayatta almam..
|
|
|
|
|
|
#32 |
![]()
Otomobil: -
|
kesinlikle astra derdim her ne kdr opel i sevmesem de megane cok emanet duruyor
![]() yada Honda kullanıcı olduum için öle gelebilir opel astra dizele bindim gidişi gayet hoş ama megane için bilgim yok |
|
|
|
|
|
#33 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
focus alma şansın warsa focus derim
illa ikisi arasında seçim yapiim diosan almandan şaşma ne olursa olsun __________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|