Dedigine gore aracin km 70.000 de imis. Evet r35 alabilirim fakat r34 benim hayalimdir. R35 i 100.000 euro ya alsam 0 km. 3 5 sene sonra satmam icab etse 30.000 euro zarardayim en az. R34 hem daha nadir hem hayalim hemde kaza bela yapmadiginiz taktirde fiyatini koruyor ve uzerine bile koyabiliyor. Ben almanya ya geldigim vakitlet r32 fiyatlari 7 ile 13 bin euro arasi idi. Simdi 25 den asagi temizini bulmak zor. R34 ler 24 yasini gecince amerika pazarina aciliyor ve fiyatlar dahada cikicak. Hem 35 i herzaman alabilirim fakat 34 o sekilde degil.
Harabat ehlini hor görme zakir, defineye malik viraneler var.
r34ün ellenmemişi de bulunuyor 50k civarlarında, ben sizin yerinizde olsam alır kendim yapardım. Madem 15-20k bandında bu işlemlerin biteceğini düşünüyorsunuz. Bide sola çevirirdim direksiyonu trafikte de sıkıntı yaşamazsınız hem.
Superb
R34 un ellenmemisini japonyda 40 50k euro arasinda bulabiliyoruz evet fakat araci almanya ya getiriginiz taktirde %30 vergi veriyorsunuz. Ve bu aracin getirim bedeli vergisi ve almanya icin tuv onaylari 15 ile 20k euro arasi tutuyor. Buranin piyasa fiyati 55 60 dan basliyor ucu acik. Var 45 50 k e cok nadir bulabilirsiniz burada fakat sans isi ya arac pas curuk icindedir veya acil olarak satmak icin fiyati cok dusuk tutmuslardir.
Harabat ehlini hor görme zakir, defineye malik viraneler var.
Bu tarz nadide aracı en en orjinal haliyle muhafaza etmek en ideali özellikle uzun vadede kar amaçlı satmak gibi bir niyet varsa dünyanın her yerinde orjinal olması çok daha avantajdır.
Anladım ben linkteki gibi arama yaptığım da en pahalı ilan sizinki çıkıyor da o yüzden 40 - 50 bandı gibi bir rakam kullandım. Beyaz var bir adet ingiltere de oda düşünülebilir bence. İngiltere'den getirirken import mu oluyor onu bilmiyorum ama.
Ups, bist Du ein Mensch? / Are you a human?
Superb
kesinlikle ikincisi. digeri gtr gibi degil de normal r34 gibi duruyor.
aracta yapilan degisiklikler kayit ettirilmis mi bu arada? sonra polis sikinti cikarmasin. almanyada affetmezler.
Gönül 2 den yana fakat almanya da türkiye gibi orjinal takıntısı varsa stock+1 derim
Kesinlikle stock olanı alırdım, yüklü olan diğerine göre daha fazla değer kaybedecektir. Ancak değer kaybıyla işim yok biraz binerim satarım derseniz o zaman tabii ki yüklü olanı alın![]()
stock olan ne kadar acaba? dolu olan 75k gördüğüm kadarıyla.
r34 den beklentım boyunun üstündeki arabalara hatta racing motorlara kafa tutacak bir altyapı ile mütevazi şekilde sağ şeritten yürümek. R34 denince başka bir şey canlandıramıyorum o yüzden 2. Yalnız bi gözlerim dolmadı değil adamın kararsızlığı içler acısı " r34 ler " arasında seçim yapmaya çalışıyor..
DR. OWL
Modifiye edilmeyecekse R34 e binmenin bi anlamı yok bence, ki 2. makine baya özenli ve güzel yapılmış duruyor , eğer sorunsuzsa bence 2. , ha alırım yıkarım paklarım ayda 1 binerim diyorsan tabii ki orjinal olan.
Dostum bu araba senin hayalin değil mi? Hayalini en keyifli şekilde stock alıp yavaaaaaş yavaş yükleyerek tadını çıkartarak alırsın. Sti evo falan olsa dolusunu al dicemde supra nsx rx7 ve r32-r34 tamamen stock alınıp keyfe göre tadını ala ala doya doya yüklenmesi gereken araçlar. S*ktir et değeri düşermiş çıkarmış. Sen hayalini yaşamaya bak
stok olanı alıp kendime ufaktan yapardım bende![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
resimlerden sonra adminlerden ricamdır arkadaşı banlayın, bişey paylaşıp hepimizin canını sıkmasın... ne kaaa güzel yauv, canlı gözle görmeden ölmek istemiyorum
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)