Rakamlar böyleyse çok fazla km yapmayan için güzel seçenek demek ki FR
Printable View
Örnek olarak ben geçen hafta istanbul ankara - ankara istanbul yaptım.
120KM sabit hızda gittim.Hızımı hiç düşürmedim ve 120km üstüne hiç çıkmadım.
Aracım 1.2TSI 105HP DSG
Ankaraya giderken ortalama 6,3'dü
İstanbul'a dönerken 6,0
Eğer hızım 100km yada biraz daha altı olsa daha çok inerdi.
Bir arkadaşım ibiza cuprası full + full depo ile rizeye gitmişti.
90km üstüne çıkmadı.
TSI'lar aslında diğer rakiplerine göre az yakıyor bence.
Turbo arabalarda, o arabaya has ataleti yakaladın mı çok az yakar. Mesela, Megane 2 RS aracımla en az 3 defa net hatırladığım Tekirdağ - İzmir (net 500 km) arasını yarım depoyla almışlığım var. Hatta 1 tanesinde bagaj ve arka koltuklar bile eşya doluydu.
( Düz yollarda Cruise control devrede, çıkış ve inişlerde ise hep kapalı. Hız hemen hemen hep 88 km/h - RSçiler iyi bilir bu aralığı )
Mesela benzer bi hız aralığı da 110-120 km/h'dir ama 1 litre aşağı yukarı fazla yakar.
Konuyu Megane'a bağlamadan özetle; uzun yolda gayet güzel rakamlar tutturabilirsiniz ama eminim o kullanımınızın %70-80'i şehir içi olarak kalacak ve bi zaman sonra dizeli aratacak. Hee belki pişman olmazsınız ama arayacaksınız.
Şimdiden hayırlısı olsun. :)
Soru FR kullanıcılarına sorulmuş. Cevap veren 10 kişiden 9 u FR sahibi değil ama yorumlar süper :)
Soruya en net cevap verecek kişilerden biriyim çünkü 2015 yılında sıfır km Golf7 1.2 tsi comfortline manuel tunsgten gri aldım. 1.5 yıl bindim. 17 bin km yaptım sattım. 2016 kasımda sıfır km Leon FR 1.4 TSI aldım extra 18 jant ve geniş ekran opsiyonlu ile.
FR imi da 1.5 yıldır kullanıyorum şu an 18 bin km.de. 1 kez olsun keşke Golfu satmasaydım dedirtmedi. Golf te donanım namına hocbir şey yoktu (Led far cam tavan cruise control katlanır ayna park sensoru sürüş modları park sensoru jant vs vs)
FR kesinlikle kalitesiz bir araç değil. Golf7 vw grubunun amiral gemisi olduğu için iç mekan ekstra kaliteli. Bu nedenle bu tür yorumlar oluyor ama FR in led lerini ve cam tavanı açtıktan sonra gözüm başka bir şey görmüyor.
Yakıt tüketimine gelirsek; Her gün sabah işe gidiş akşam dönüş olmak üzere sehir içi yaklaşık 30 km yol yapıyorum. Aldığım günden beri 6.0 litre üstünü görmedim.
Uzun süreli yakıt tüketimi
http://i66.tinypic.com/261bujs.jpg
Bu sabah işe gelirken
http://i64.tinypic.com/24ywy1x.jpg
Yakıt alındıktan sonra
http://i66.tinypic.com/2h81g1f.jpg
Sonuç olarak FR 1.2 TSI dan fazla yakıt yakmıyor. Dizel Golf7 ye 15 20 bin tl vermektense FR veya 1.4 tsi Golf7 almak çok daha mantıki. Litre bazında aynı yakıtı yakacaklar. Fark Sadece benzin mazot arasındaki fiyat farkı olacak.
Kuzenimin aracı şöyle yakıyor, bir kez bindim böyle yakıyor, sağ koltuğa oturdum 10 lt yaktı vs yorumları boşverin . Tsi motorun dilinden anlarsanız sizi üzmez. Yeterki kullanmayı bilin...
Yahu öle bir yazıyorsunuz ki Seat! (VW değil zira aynı motor başka araçlarda da var) FR'ı yanlışlıkla Hybrid sattı sanacaz.
1.2TSI Manuel, 1.4 TFSI 122, 1.4 TSI 180 Twincharge motora sahip oldum kullandım uzun süre.
Kimse TSI sakin kullanımda AZ YAKMAZ DEMİYOR. Okumadan yorum yapıyorsunuz. Ben bu saydığım 3 motor ile de 4.5lt ortalama ile uzun yolda geldim gittim uzun süre. 140-150TSI'da aynı şekilde az yakar ANCAK bold yazıcam anlayın veya okuyun diye;
1.6TDI GOLF'UN 7+ LT YAKTIĞI YERDE TSI 10LT'YE YAKIN VEYA ÜSTÜNÜ YAKAR.
ISPATLAMAK İSTEYENLE İZMİRDE İTİNA İLE DENEYELİM.
İstanbul
Avcılar'dan Okmeydanına gittim.
Sabah yola çıktım.
Ortalama yakıt hız süre resmi. (Az'da olsa trafik vardı)
https://i.hizliresim.com/4zmvd4.jpg
Hayır ben de yazayım o zaman sen 1.6TDI Golf 6 kullandın mı? Kullanmadın? Bilmiyorsun demekki 7lt yi nasıl yaktığını ve ne kadar yüksek olduğunu? Ben kullandım sahibi oldum sıfır aldım. E ben TSI'ın nerdeyse bütün ailesine de sahip oldum kullandım ona göre yorumluyorum. Laf ola beri gele. Neyse forum değişti baya bu aralar.
şuanki yakıt fiyatıyla 1 depoda ortalama 70-80tl fark eder + bi 150km fark eder diye düşünüyorum ben
istanbul şehir içi dizel vw kullanmadığımdan sadece kağıt uzerinde bakıyorum :)
Onur şöle şöleyim ben İstanbulda dahi en sıkışık trafikte yazılımlı Golf ile ortalama 6.2 civarı yakıyordum ki bu kar yağdığı gün, İstinye park-Kavacık, Kavacık İstinye Park arası dur kalk, 1-2 vites civarı yaktığı vs vs. Uzun yolda da ayağımı hiç çekmeden 160-220 6-6,5 yakıyordu ortalama böle kullanımlarda ağababası gelse TSI ile 9,5-10lt nin altında yakamaz aksini iddia eden varsa ben 1 deposuna denerim hodri meydan.
Hatta eski aracım Golf 1.6tdi forumda da üyemiz olan @ibozum da. Birebir sölediğimin arkasındayım.
valla öyle değerler var 1.6tdi ile yakalayamıyorum onları
bence sözüm meclisten dışarı hiç buradaki rakamlara inanma abi köylü hesabı 60krş yakar fr :)
not=LT hesabı yapmayı biliyorum :)
FR Sahiplerine bilgilendirmeleri için teşekkür ederim, öğreniyoruz paylaştıkça.
Ama @Bar35 Baran da haklı, olay asla FR 5.5 yakamaz - 6 yakamaz vs değil.
1.6 tdi golf 7*7.5 litre yaktığı güzergah-hız-sürüş durumunda, benzinli araç yakar yani basit değil mi :)
İstanbulun en çok trafik olan güzergahında A3 1.4 TFSI kullanıyorum 6 senedir, 1 kez olsun 10 lt yakmadım. Abartmıyor musunuz biraz?
Ortalamam 7.2-7.5 lt civarı. Çok extrem trafikte kalırsam 8li değerler yakıyorum.
18 jant var, leondan da ağır benim araba, 1400 kg civarı.
Konuyla ilgili düşüncem 1.6 TDI sonrası 1.4 TSI alınabilir, fazla üzeceğini düşünmüyorum. Benzinli arabanın keyfi de bambaşka.
Kullandığım ve yorumlardan okuduğum TSI motorların versiyonlarına göre tüketim farkları var. 1.4 TSI 160 hp 2009 Model EOS var. Şehir içi ortalaması 10.5 - 12 lt arasında. Biraz sakin yolda giderse 9 lara düşüyor... ( Tamam eos biraz ağır ve 17 jant mevcut) 1.4 TSI 122 hp 2015 model Jetta var. Şuan uzun yol ve İstanbul trafiği ortalaması 7.8 litre. Köprü trafiğinde 10-11 lt direk. Uzun yolda 5.5 litre bile gördüm... TSI motorların son versiyonları özellikle ACT'ler tutumlu. Ama ilk çıkanlar malesef harcıyor benzini. Ve özellikle gazladığımızda sonu yok tüketimin.
Polo'da yol pc yok, kodlamadan menzil görüyorum sadece ama şöyle bişey diyim ben de dediklerine genel ek olarak.
1.6 TDi yazılım dp Polo ile pompa ortalaması 9.5 lt görmüşlüğüm var full şehir içi it gibi kullanımla tabiri caizse. Pistte de menzil düşüşü / yapılan km den yola çıkarak 15-16 lt ortalama görüyorum :)
Dizelin 7+ yaktığı şartta benzinli en insiyatifli hali ile 9+ yakar, altını yakmaz.
ps : şehir içi 18 lt mazot ile 300-330 km civarı yapıyorum..
Tüm yorumları okuyamadım ama 2 senedir 150hp dsg leon fr kullanıyorum bildiklerimi, gözlemlerimi size anlatayım. Şehir içi klima açık normal kullanım en az 10 litre yakar. Akşam sakin dolaşayım derseniz şehir içi 5-6 litreleri gördüm aynı şekilde sabit hızla şehirler arasıda 4-5-6 gibi gezer. Uzun yolda hissiyatı araba hafif gibi hissettiriyor ama aynı zamanda arabaya alışınca dönemiyeceği viraj yokmuş gibi de samimi hissiyatı var. Şehir içinde bundan daha pratik, rahat, keyifli bi araba kullanmadım. Performans dersen biz sıfır aldık arabayı yağlama yapmadan, ısınmadan gazlamadık devamlı servise bakımlarını yaptırdım ve şimdi 170hp lik mini cooper s le kafa kafaya hatta geçiçek gibi gidiyor. Yüksek hızlarıda gayet yeterli. İçerisinden sabah sessizliğinde ilk bindiğinizde ufak tefek trim sesleri gelebilir ama beni hiç rahatsız etmedi. Golf den zaten bilirsiniz ki hiç bir zaman bmw audi gibi olamaz bunu koltuğundan bile anlayabilirsiniz
Dizel Golf ile 7-8 litre yakıyorsan FR ile 10 lt yakarsın.(kullanım tarzına bakarak söylüyorum)
Bende 1.4 tsi 140 lık style paket kullanıyorum. Yakıt ortalamam 7-8 litre arasında.Uzun da daha da düşüyor zaten.
Şehirler arası normal bir şekilde seyahat ederken ben dizel bir araç ihtiyacı hissetmiyorum.
Ama şehir içinde hikaye başka. Aracı eşim hafta içi okula gel git şeklinde kullanıyor. Mesafe oldukça yakın oluğu için araç doğru dürüst ısınmadan tekrar kontak kapanıyor. Ara ara sağa şehir içinde sağa sola gitmeler dahil, bu şekilde kullanımda kışın 9.5-10, oluyor, yazın ise 8-8.5lara kadar düşüyor tüketim. Daha da artırmak mümkün; bu tamamen size bağlı.
Tekrar etmek de fayda var, gaza sabit basarak aracı çok sıkıştırmazsanız; araç ekonomik diyebilirsiniz. (Düşük devirde üretebildiği torku ve nispeten hafif oluşundan ötürü)
Geçen yıl arkadaşın düğününe giderken ki rotam ve tüketimim aşağıda;
* İlk durak Karabük : 260 km
Sakarya Ada avm önünde otobüsten 2 arkadaşımı da alarak düştük yola.
Hava sıcak, klima açık, bagaj dolu, 120 - 135 km bandında otoyoldan Karabük'e doğru devam ettik.
https://i.hizliresim.com/WQbMEq.png
* İkinci durak Zile : 430 km
Karabük'ten bir arkadışımızı daha da alıp; Zile yolunu tuttuk.
Çorum - Osmancık bölgesindeki tuzak sabit radarları bildiğimizden daha sakin bir tempo ile devam ettik.
Klima açık, hızımız max 120, kimi radar koridorlarında 70!
https://i.hizliresim.com/r2El37.png
* Zile - Tokat : 55 km
Daha önce vefat eden sınıf arkadaşımızın kabrini ziyaret etmek istedik.
https://i.hizliresim.com/Q7Qrak.png
Yol bilgisayarı 4.9 litre gösteriyor. Bağ evi, düğün konvoyu, aracı merak eden arkadaşlarımın gazlaması vs dahil...
Karabük'ten sonra dayanamayıp ara ara gazlamalı Sakarya'ya dönmesem 4.6 gibi bir değer ile devam ediyordum yola.
https://i.hizliresim.com/lWEaBB.jpg
Araç : 2016 Leon FR, Manuel, yazılımlı 125'lik
Pics or didn't happen; :)
Profilinizde Antalya'da olduğunuz görülmekte. Buna istinaden;
1. Ben Kasım ayında Turanza T001'leri söküp, Alpin 5'leri takıyorum. Alpin 5'ler çok daha yumuşak ve yakıt tüketimini artıran lastikler.
2. Aynı mesafede kışın aracın optimum çalışma sıcaklığına gelmesi daha fazla vakit alıyor. Dolayısı ile görece olarak daha soğuk motor daha fazla tüketiyor.
3. Aracı çalıştırınca rölanti devrinin düşmesi için geçen süre artıyor, bu sürede daha fazla yakıt tüketiyorsunuz.
4. Yazları sabahları klima açmadan gidilecek güzergah, kışın camları buğusunu çözmek ve aracı ısıtabilmek için MAX AC seviyesinde çalıştırılıyor.
...
dikkatsiz kullanımda tdi 7-8lt yakar fr 10-11 dikkatli kullanımda ikiside az yakar ama gene aralarında fark olur
+ Ek yapmak istiyorum, kışın dizel araba daha geç ısınıyor (takribi 4km sürüş sonrası ideal su sıcaklığına erişiyor 0 derece civarı dış sıcaklıkta)
Benzinli aynı ortam şartlarında yaklaşık 1,5 km sonunda ideal su sıcaklığını yakalıyor.
1.6 TDi Polo ve 1.4 tsi 150 VW CC tecrübem aynı gün içinde..
Gecen hafta ıcerısınde yalovadan ıspartaya 550 km yol yaparak geldım ortalama 100 km 1 2 defa dısında hızımı aşmadım ıspartada asfaltı guzel oldugu ıcın serı kalkmada 2 vıtes yoktu :) oradan dag yolu uzeınden alanya yaptım alanya da yıne gezıldı edıldı yalova ya gerı geldıgımde 1670 km falan yaptım ve ortalama 470 tl cıvarı benzın aldım yalovaya gırdıgım sırada 3 diş benzın ve 220 km yol yapar dıyordu anlık tuketımlerım yol boyu 4.3 4.9 arası alanyadan donus sırasında ıse 5.1 ıle dondum ( 150 act arac 17 jantlı) toplamda 550 tl yakıt ıle 18xx km yol yaptım
Bazı değerler ciddi anlamda çok güzel duruyor tabi kullanan arkadaşlar daha iyi bilir
bizde arkadaşıma fr bakıyoruz yakında alıcaz gibi alır almaz yakıtını ölçecem senin için abi tdi kullandığım güzergahta
Aracım 1.6 TDI Polo RSA Stage 1 yazılımlı dpf egr v.s herşey duruyor üzerinde 17" replika jant var lastik basınçlarım 4 lastik de 34 PSI. Yakıt aldığım yer Narlıdere BP "NORMAL" Diesel litresi 5.74. Toplamda 160tlye 27.87 Litre yakıt almışım ve bir haftada toplamda bu yakıtla 605KM yol yaptım. Tam bir karma sürüş oldu bu sefer benim için çevre yolu 90 sabit kullanım da var gazlama da var dur kalk trafik de kısa mesafe kullanım da var bu sırada klima az kullanıldı. En kötü etken evimle okulumun 6km arasının olması ve bu sırada tınaztepeye tırmanmam araba daha ısınmamışken doğru düzgün. Ortalamam litre bazında 4.6 litre kuruş bazında 26 kuruş.
Seat Leon 1.2 TSI 2015 model aracımla şehir dışı 330 Km sonunda 3.4 lt yakıt ortalaması gördükten sonra neden FR'ın mantıklı gelmediğini bir kez daha anladım . 1.4 150 HP FR yakın bir arkadaşımda bulunmakta ve defalarca kez şehir içi yada dışı kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum .