|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: a3 1.8t
|
geçen biri teklif etti böyle birşey istanbula gidince deneyeceğim, yüklüymüş arabası tanımıyorum pek ama, benim arabada sadece egzos var, o 94 gsi söylediğine göre atmosferik 190 bg civarında.. ben ondan sonra geçemem abi seni dedim ona ama sizede sorayım.. gerçi ben turboyu k03s yapıp, 210 bg falan civarında birşey görmek istiyorum onunla basmadan önce ama, bu değişiklik olmadan önce basarsak ne olur sonrasında basarsak ne olur?
saygılar __________________________________ It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Bravo
|
Yanlış hatırlamıyorsam 94 gsi ın stock hali ya 150hp idi ya da 136hp .Atmosferik motordan nasıl 190hp almış?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: NDE120
|
106 hp o sfi 1.6 motor benim bildiğim :S
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
ucmayalım yau
![]() 150 hp kat iptaliyle 156 fabrika cıkışı plakasını söylesene bi şu gsi ın 190 lik hangi gsi mış merak ettim
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 182B6
|
gsi 136 ecotec yada 150 sfi olarak cift motor secenegi vardır.. senle denemek isteyen 94 gsi sa sfi motorlu stock hali 150 hp olandır. eger dedıgı gıbı 190 hp cıvarında ise aracı bosuna deneme sadece egzoz lu halınle
... turbonuda k03s yapsan bıle chip yapmadan 210 hp gıbı rakamlara ulasamassın..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ek9 ctr,1.4 is
|
chipli,komple eksozlu gsi stock a3 turboyu üzebilir dikkat etmek lazım
.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
kimmiş bu 190bglik gsi pilaka yokmu bendaha duymadım 190bg en yüklü gsi bende benbile okadar bg alamadım
__________________________________ ailenizin trafik müşaviri 05359381522 |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
valla plakası ne imiş
94 gsi sfi motorludur 150 beygirdir
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
abi sallamak kolay biliyorsunuzki..
plakayı bilmiyorum, bir abim vasıtası ile konuştum ona sorar öğrenirim.. banada saçma geldi..turbo değişince tabiki doğal olarak yazılım değişecek o zaman muhtemelen çok zorlamaz diye düşünüyorum ama ağırlık avantajı var gsi ın belli olmaz, ben seviyorum onları da..bu arada 94 gsi bildiğim kadarı ile, 150 hp, 136 lıkta farklılıkları var.. __________________________________ It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog.. Son Düzenleyen kobeanil11; 29-12-2008 23:40. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
onu örenirsen sevinirim ne gsiler varmış haberimiz yok ama denemek istersen ben varım
o tırt çıkarsa bana ulas deneyelim bende ilk defa audi ile deneme sansı yakalamış olurum
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
olur abi, dediğim gibi pek sağlıklı yürümüyor araba turbo değişmesi lazım ama denemek isterim..
__________________________________ It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
anadolu yakasına gelirsen görüşürüz yada gebze civarına
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Vectra GT
|
en basitinden ankarada daha yüklüsü var, ki daha bilinmeyen vardır belki..konuya dönersek standart a3'ü atmosferik modifiyeli gsi geçer ama turbo deişip 210 hp fln olursa çekişmeli olur bence.. __________________________________ http://img21.imageshack.us/img21/8364/23897876.th.jpg BTCC Silverstone Finale Lap- 1992 |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
dynoda 190 veren gsı ı anca turboyu buyutcek a3 ustune chıplıcek 210hp fılan olması lazımkı o bıle zor olabılır...
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for handling cars Best handling FWD car replica Focus St
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Audi
|
dynoda 190hp veren gsı ı bence egzoz,fıltre,yazılımlı yanı 200hp'lık bır 1.8t zorlayacaktır.zorlamaktan kastım bırbırlerıne barız ustunluk saglayamazlar.buyuk turbolu 1.8t adıl olmaz.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
a3 le gsi ı karsılastırdıgımızda std da gsi alır ikiside chipliyken yine gsi alır a3 gt28 taktıktan sonra gsi artık onu atmosferik olarak yakalayamaz
__________________________________ Powered By BoostER Performance |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
std da bence gsi pek acımaz..
ama ikiside çipli olursa gerçekten gsi yürürmü 1.8t kadar? sonuçta ikiside std 150. turboda chip ciddi bir güç artışı demek... 1.8t makine 190 a kadar çıkıyor diye biliyorum.. hatta revo daha da iddalı konuşuyor.. __________________________________ It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog.. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
1.8T chiple cok guzel oluyor evet. 200 e kadar cıkabiliyor daha ustu de olabilir ama gunluk fazla zorlanmış olur motor. Ama güzel yazılımlı bir gsi cok az farkla da olsa gecebilir. ama bariz ustun olamazlar...
__________________________________ Powered By BoostER Performance |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
ibrahim passat 1.8t ile olan sonucunuda yazsana aynı audi motoruyla farkı yok yani. hatta dur mustafada video vardı ekliyimde daha detaylı bilgilenmiş olur insanlar
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |