Bence 2.el fiyatlarının uygunluğu Model yılının yüksek olması bol donanımı ile tercih edilebilir.Alıp illa yüklenecek diye bi durum yok
Printable View
Bence 2.el fiyatlarının uygunluğu Model yılının yüksek olması bol donanımı ile tercih edilebilir.Alıp illa yüklenecek diye bi durum yok
Bence Renault un F1 deki ve R.26R nin başarılarını gözardı ederek,Megane RS i hırpalamak anlamlı değil.Tabi bu aracın TR deki updatelerinde fakir olması demek hiç bir işe yaramaz anlamına gelmez.Yorumlarınız hep TR bazlı olduğu için katılmamak elde değil ama Renault Sport tan bahsediyoruz burada.Zaten bu aracı bu şekilde pasif konuma düşüren modifiye firmalarının ve firmanın pazarlama anlayışından kaynaklanmıyor mu?R.26R gibi bir araç süpersportlarla karşılaştırmaya hak kazanıyorsa onun alt yapısını kullanan bir araç bu kadar kötülenmeyi haketmiyor diye düşünüyorum.
Aşağıdaki video bir ölçüt olamaz ama pilotaj olarak aynı değerdeki insanların yaptıkları test yinede Renault un boş işler yapmadığının göstergesi olabilir...
http://videos.streetfire.net/video/O...port_30439.htm
+ 30 liralara böylesi bir araç...motora girmek istemiyorsan al bin,bence de gayet mantıklı...
Verecegi zevk kafada soru isareti bıkraıyor o yuzden 05 rs fiyatına 02 ep3 ctr perlere bakıyor insanlara ( hen dahil ) mantıklı degil ama bagımlılık gibi birsey hrld :)
05 rs alıp bir chip ile mutlu mesut 255-260 beygir civarı binmek guzel birsey olsa gerek kanımca ole kolay kolay kimseyede ezdirmez kendini diye tahmin ediyorum..
valla izmirde denemelerimiz var rs e ait,gayet güzel,bir sorunuda yok :) bi derdi esp iptali konusu o çözülebilirse çok daha keyifli olur araç...ama stock halde bile fena değil
Ben bakıyorum valla 05 full paket rs istedigim rakamlara bulursam olabilir .
soran arkadaş alıp ne gibi mod. yapablirim diye sormuş verilen cevaplar kıyaslar tabiki perf. ile ilgili olacak. arabayı alıp yay+film+egzosdan başka bişey yapmıcaksan al bin.
2005 megane rs 30 liraya satılmazsken 2005 typer 38-40 a satılabiliyorsa bu mantık dır.
yine depreşti anti hondacılığın
Hocam Type R herkesin gonlunde yatıyor ama mantıkta bazen yakın arac varsa cok daha ucuza ona kayabiliyor zaman zaman :)
az once 05 rs icin konustum 30K lira daha farz edelim temiz daha bunda 3-5 pazarlık oalcak yada olmadı diyelim stock veya sadece chip ile bineceksen ole daglar kadar beklentin yok ise bir rolling king olacam hevesi ile cıkmadıysan yola :D alınabilecek mantıklı arac ama tabi kagıt ustunde gercekte ne olur ne dert acar pisman ettirirmi o bilinmez .. Bu arada 05 Type R da kimse 38K liraya vermiyor zaten satan yok :)
30K lirayada pertten donme araclar var ..
PS: 34 vtc plaka araç bu dedigimin dısındadır not olarak belirteyim :)
ESP kapatmaya gerek yokki. ESP yede piggyback gibi ekstra elektronikler ile tune edilebiliniyor.
Seko'nun dediği gibi alıyım yüklüyüm rollinglerde boy gösteriyim diye düşünülmüyorsa megane rs mantıklı bir araç bence , tam tersiyse ctr daha uygun.
Performanslı , donanımlı , güvenli bir araç fiyatlarıda güzel.
Ben sabahtan beri aradım birkacı ile gorustum satılıklardan fiyatları harbi makul , birde bunun sunroof lusumu yoksa sunroof olmayanımı makbul acep ? yarın obur gun gacır gucur ses ile arac hic cekilmez :)
Fiyatıda 30 miilyar altı olursa cok guzel olacak kanımca ..
katılıyorum
trda opcde mesela tutulmuyor pek bu onu kotu arac yaparmı? yapmaz aynı focus stnın ve megane r26 nın kotu olmadıgı gibi.. hepsı yurt dısında ınanılmaz ısler yapılıyor cunku olay salt duzluk performansı uzerıne deıl cunku..
rslerın fıyatları su an super uygun tam alıncak zaman;)..
bende olsam alırım megane rs paşa paşa binerim standart haliyle..hele turuncusu olsa süper olur
ayrıca herkesin gönlünde type r yatıyor diye birşey de yok:)
yok abi... benim bildiğimde
bir tek döşeme de var yarı deri tam deri...
haricinde aynı hepsi...