Ömerin tatmin olmaya niyeti yok .Ömer megane yi ver bana söz geçilcem sana :p
Printable View
Ömerin tatmin olmaya niyeti yok .Ömer megane yi ver bana söz geçilcem sana :p
http://www.youtube.com/watch?v=RUUCkF4VbVU
Dip Not : Megane 1 , Megane II yi geçiyor.. Denenmiş yani. :)
megane2 gıtmeyen bı araba zaten sınıfında
videoda kimin kimi geçtiği belli değil ki?
kaldı ki bu vtec2 bunun fabrika verisi 10 sn nin altında kaldıran arkadaş kaldıramamış sanırım...
varsa izmirde megane 110 luk bende ies var deneyelim merak ettim bende..
ama standart olsun benimki gibi,kat iptali egzos ve filtreyi artık modifiyeden saymıyo millet :D
okudum
dediğim gibi hondanın iyi kalkamadığını düşünüyorum..
ben ies le megane lara geçilmedim,egzos filtreli vtec2 pilotaj hariç geçilmemeli teknik verilere göre zaten arasında fark var modifiyesi ile fark 1 saniye olur...
Videodaki Megane'nın geçmesi gayet normal bence videoya göre yorum yapılmaması lazım
Çünkü meganın diğer videolarınıda izleyin e36 320 miafori 2.0 falan hepsini geçmiş belliki araçta bişeyler var..
arabayı kullanan harbi pilot heralde... helal olsun diyelim..
honda harcar megane a yapıcaın hiçbi modifiye yok bi kere arabada estetik yok :) bu honda ya bi vtec jantı iş biter :))
honda iidir iyi sen hondadan sasma;)
her 2 aracıda kullanmış biri olarak megane 1 ler ieslerin önünde oluyor ..
konu hortlamıs ama bu megane moda oldu son zaman demin bi konu daha gördüm bi arada vti gecen 206gti lar vardı ama cok sürmedi :D
zamanında denemiştik şimdi o tür arbalarla uğraşmıyoruz gerçi ben yorumumu yaptım megane 1 ,honda 1.6 iesin önünde oluyor, bakın aça aça gidiyor demiyorum ,aksini iddaa eden stok 2 arabanında videosunu koyup herkese gösterebilirler vti geçen 206 değilde 106 gti çok gördüm :) ;)
megane 1 candır :)