Tebrik ederim söyle madalyanı da versinler. Birde yazı yazıp fotoğraf atmışın, bu tavrında ilk mesajın kadar yersiz. Ben sana nerede olduğunu veya ne yaptığını sormadım. Sorduğum soru açık bir şekilde neden böyle bir mesaj attığın. Bak yukarıda biz evet @
ruudvan ile atıştık ama ne o ne ben şahsa yönelik bir cümle kurmadık. Sen kişisel olarak bir insanın tipine karşılık aşağılama içerikli cümleler kuruyorsun. Bu bir espri ise... Kusura bakma ama bana pek komik gelmedi. Ben 2016 yılında üye olduğum bir siteye yıllar sonra arabamı değiştireceğim için bir konu açmışım buna rağmen farklı yorumlar ile karşılaştım lakin arkadaşlar özel mesaj atarak durumun farklı bir kişiden kaynaklı olduğunu ve fotoğraf atarsam sorunun ortadan kalkacağını söyledi. Bende forum huzurunu bozmamak adına her ne kadar mantıksızca olsa da bu fotoğrafı dahi attım. Sen geldin bunun üstüne bir terör örgütünü baz alarak cümleler kurdun. Şimdi şunu bil güzel kardeşim ben balıkçılık yapıyorum ve biz artık deniz suyundan mıdır bilinmez gelende saç dökeriz bu yüzden bir çoğumuz ya şapka ya bere takar günlük hayatında, belki de iş alışkanlığıdır bu aynı zamanda. Evet çok senin değiminle " prezentabl " durmuyoruz zira mesleğimiz pek kolay değil. Yoğun çalışırız ne saçımıza ayıracak vakit buluruz nede sakalımıza bunu pek ihtiyaç olarakta görmeyiz esasında daha hür yaşamaya alışkın insanlarız. Bunların hiç biri bizim ne kültürsüz olduğumuzu nede pis olduğumu işaret eder. Bir kitap önerdiğin için sana teşekkür ederim ama bir şey önerirken art niyetli olmak yerine yapıcı olmayı tercih etmelisin. Bunun adabı doğrusu, yolu budur. Kurduğun cümle ve bu cümlenin üslup'u yanlış. Ben burada kimseye bir saygısızlık etmedim saygısızlık etme amacı ile bu foruma üye olmadım aynı zamanda biri gelsin bana saygısızlık etsin diyede bu ortamda bulunmuyorum. Anlamadığım bir konu hakkında fikir alma adına burada bulundum ve sanıyorum ki daha fazla bulunmama gerek yok.
Tüm cevap yazan iyi niyetli insanlara teşekkür ederim. Bir hatam olduysa affola.