Cooperı gecersin de S ile deneme bence :D
Printable View
Cooperı gecersin de S ile deneme bence :D
Hayırlı olsun aracın. Cooper arkandan gelir, cooper s in arkasından gidemezsin ;)
cooper si type s le geçmek anca rüyada olurda normal cooper ı alırsın ;)
Guncel kasa Cooperla basabas gidersin , ust hizlarda Honda alacaktir bence.. Mini'nin aerodinamigi cok da iyi degil..
Eski veya yeni S ile hic sansin yok..
copper-s hayal olur cooper yalan olur. gde şöfore bağlı tabiki.
copperı çok rahat yersin fakat s biraz farklı olur :D yanlız kullanımada bağlı özellikle typeS kullanımında, geçenlerde trafikde denk geldik bi bende 07 civic vardı 1.6 125 hp olanlardan kafa kafaya gittik 3 ün sonlarına doğru yavaş yavaş önüme geçti..
duz cooper ı gecersın
s ıle denemene gerek yok ama ben cok denedım dalga gecıo resmen:):)
s ın rakıpı typer olur zaten
bı arkadasda one demıs ne alaka ben cozemedım o kadar mı wahım durumda sence hondalar...
Cooper ve One'ı gecersin ama MCS'de biraz zor bi durum,belkii tiptronik,cabrio filan olursa..:) Buarada Mini One'ı cok kucumsememek lazım guzel gidiyor genede:)
burda kucumsenen one deıl kı 1.8 cıvıc resmen ondan ole soyledım ben yoksa cooper lar gayet atak zewklı araclar bunu herkes bılıo:)
dün bir arkadasımla denedim kendi haftaiçi kulllandığım sedan civic otomatik vites 125hp olan modelle cooper ı gectim . ama S le denemedim denememde :) hele yeni cooper S ler cok ataklar cevik araba aman :D
r56 zaten cok atak dedıgım gıbı rakıbı typer olur...
ben normal cooper ada sans veriyorum ama cok zor bi ihtimal tabiki.r53 S le gerek yok.R56 S hic hic gerek yok =) r56 s ler birazda degisken guzel gideni gercekten cok farkli gidiyo ;)
cooper S 'le imkansız,
diğer versiyonlarını one ve 120 liğini rahat ayırırsın
1.8 motorunu çok beğeniyorum hondanın
hakkaten cooper ' ın (atmosferik) filtre sesi çok çok güzel...
:):):):):)
S ile bencede deneme..:D
ben bikaç cai ve ekosz olan cooper gördüm çokda güzel gidiyordu kanımca ama 1.8 honda nası gidiyor bilmiyorum :D
peki type-s vs civic si nolur sizce :confused: