Şimdi 0-100 katalog değerlerini sıfır araç üreticileri veriyor(keşke 50-150de koysalar diyen benim) , o yüzden 0-100 değerinde ki olayınızı otomotbil üreticilerine mail olarak aktarın bence..(dipnot olarakta 3 yıl geçerki , sonrasında kondisyon kaybedebilir diyede eklesinler)
Süre nedir ? hiçbir geçerliliği yok dediniz ,kısas dynodur dediniz ben o yüzden 0-100 değeri önemsizse neden çıkıp üreticiler bununla reklam yapıyor ? Neden dyno verilerine yüzümüze sokmuyorlar ? Demek ki süre önemliymiş.Ben hiçbir yerde sizden 0-100 istemedim :)
18hp den 80nm kazandığını iddia etmişiniz,ekstra 25hpden daha neden gelmesin.Sitenizde öyle yazıyor ? Birde bence güncelleyin orada 175hpde bırakmışınız,burada stage1 200 hp diyorsunuz hemde üstünde ki ihi turboyla bence komik olan tork hesabından ziyade burası:) Stage 2 'de kaç alıyorsunuz acaba ?
Ben size 200de yapın demedim , 50-150de güzel değerler ama benim anladığım şu an yazdıklarınıza bakarak , aracı yapıp gönderiyorsunuz direkt.Çünkü çok basit bir log alırken bile 150'leri görmek gerekiyor.Siz loglarınızı 50-100 arasında alıyorsunuz sanırım ? Yada almıyorsunuz :)
Mühendislik basit sonuçlar içerir.İçeri girecek akışın basıncı belli , üstünde ki ihi turbonun basabileceği belli.İlahi güçleriniz varsa bilemem ama o malzemenin sizde bastırsanız , mercedes fabrikasyonda bastırsa , bakkalda ki amcada bastırsa mekaniksel X basıncı belli...Mesele burda ki X basıncı herhangi bir yazılımcının bastıramaması değil , mekaniksel olarak o basınçtan sonra turbonun kaldıramaması.
Neyse ya aman 200hp stage 1 tamam :D