|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
şuanda 2006 grand vitara 2.0lt 140hp benzinli otomatik vites aracımız var ortalama 500 falan yakıyor araç vitarayı satıp 2005-2006 accord 2.4 otm. yada 2008 civic 1.8 almayı düşünüyoruz accord ve civic hakkında söyliceğiniz olumlu olumsuz bi bilginiz varsa cok sevinirim bide 2 aracın yakıt tuketimi nedir biliyorsanız ?
|
|||
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ZZE121 / EE111
|
cıvıc 1.8 100 km de 1.6 dan daha az yakıyor 7.5 8.5 cıvarı yakıyor. 1.6 yerıne tercıh sebebımdır.
__________________________________ 1999-2004 Toyota Pro.Technician 2005-2009 Honda Silver Technician 2009 - LandRover & RangeRover Diagnosis Technician |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: a3 1.8t
|
bizde aynı soru işaretini yaşamıştık babama araba alırken, accord aldık, accordun havası benim için farklı kesinlikle tavsiye ederim, 3.23 bmw ile çok rahat yürüyordu..
ayrıca çok fazlada yakmıyor, tabi 1.8 civic ile karşılaştırılamaz ama yinede iyi..
__________________________________ It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog.. |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Turbolu el arabası =)
|
zevk meselesi biraz daha lüks istiyorsan accord..civicte aynı şekilde güzel. ama 2,4 accordu agresif kullanıcam diyorsan benzini düşünmüceksin.. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Alfaromeo Mito
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: a3 1.8t
|
bence hacmine göre oldukça az yakıyor, normal kullanırsan, basarsan zaten yakar, bunda birşey yok..
__________________________________ It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Bravo
|
Honda accord 2,4 otm. yakıt ve vergi dezavatanjı büyük.Bu kadar güzel bir arabanın 2. elinin zayıf olmasının sebebi de bu olsa gerek.Bence 1,8 civic tercih et.Hem 19 yaşında bir kullanıcı için honda accord yerine civic göze ve kulağa daha hoş geliyor
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
ilginize teşekkürler jip zaten 500den aşağı yakmadı hiç accordta 400 falan yakıyormuş ayrıca düşük modelden dolayı soğuk bakıyoruz makyaj ve kasa değişti sonuçta bide, civic 1.8 benimde daha sıcak baktığım araç hem marjinal tasarımı olsun hem yakıt tüketimi olsun hem performansı olsun benide tatmin eder diye düşünüyorum
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Turbolu el arabası =)
|
neyse hayırlısı o olsun
kazasız belasız kullanma dileğiyle |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: FD-6
|
1.8 civic sedan 140 hplik executive 'den bahsediyorsan eğer bencede tercihin bu olsun derim
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Honda / İntegra Typer - Renault / Laguna
|
Otomatik mi kanka 1.8 lerin hepsi ?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
i-shift
- Otomatik 5 ileri, 1 geri, Akıllı eğim sistemi (Grade Logic System) direksiyondan kumanda butonları - Düz 6 ileri, 1 geri __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Misafir
|
biz otomatik düşünüyoruz, sizin otomatikmi ?
eğer otomatikse tavsiye dermisiniz ? |
|
|
|
#14 |
![]()
|
Bende 1.6 Elegance var düz..
Serviste 1.8 otomatik vitesini test etmiş bi abi ile konuşmuştum mükemmel bi gidişi var. Net bir vtec açışı yüksek hacim yakıt konusunda cimri. Sedan civic düşünüorsan kesinlikle öneririm. Ben 1.8 sedan düz vites almadıgım için pişmanım çünkü
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: scirocco + 107
|
bende iki araç arasında kaldım
ama 1.8 hatchback ile 2.4 accord arasinda... hatta uygun fiyatli buldum birtane ama kararsızım hala..1.8 hatchback 1 sene sonra verdigim fiyata değmeyecek 35-40bin tl gibi fiyatlardan 25binlere dusecekmis gibi geliyor... accordda ne bileyim 2.4 sonucta benzin meselesi takılıyor aklıma... |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
uygun fiyata var bi kaçtane.. Piyasanın neredeyse 10.000ytl altında fiyatla satılan bi 1.8 hatchback types ilanı belki işine yarar. http://www.sahibinden.com/fiyatta_da...XQQdisplayitem __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Son Düzenleyen uğur-a; 13-01-2009 01:19. |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
emin deilim ama bildigim kadaryla 1.8 sedanlarda düz vites gelmedi sadece otomatigi geldi
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Misafir
|
sedanda sadece oto. war bildiğim kadarıyla,
ama şunu soyleyebilirim ark. wardı civic hb 1.8 i-shift rezil 1 şanzuman HONDA'ya yakıştıramadığım 1 şanzuman satmamıza sebeptir kendileri.... düz vitesi ile arasında bu kadar fark olan 1 araç ben daha gormedim... kesinlikle perf. aranıyorsa düz vites 1.8 alınmalı kendisi bile hangi araçlarla yürüyeceğine şaşıracaktır... |
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 09:37 ::::

ayrıca çok fazlada yakmıyor, tabi 1.8 civic ile karşılaştırılamaz ama yinede iyi..

ama 1.8 hatchback ile 2.4 accord arasinda... hatta uygun fiyatli buldum birtane ama kararsızım hala..