s2k iiidirrrr alınır binilirrr ....
Printable View
s2k iiidirrrr alınır binilirrr ....
Affınıza sığınarak VSA nedir öğrenebilirmiyim..Esp tarzında birşey sanırım ?
s2000 kesinlikle mütiş inanılmaz zevkli ve sana golf gtı dan çok daha fazla keyif verir stock olarak bile çok başarılı sesi muazzam durumlar müsayitse şiddetle tavsiye:)
Bende 1.92 yim kesnlikle kafam tenteye değmemekte hatta arada ciddi mesafede var ama 100kg olduğumdan koltuga sığmakta sıkıntı çektim :D
bence harika 1 araç .... her açıdan .... 9k doneceğim hehe 4000 de vites atıyorum bea....
hiç düşünme derim.herkesin birkez bile olsa binmek istediği bir makine.
Herkese tesekkur ederim. En iyisi araci bi test edip ve sizin vergidiniz bilgiler dogrultusunda karar vermek. Tesekkur ederim tekrardan. Aracin espli olmasina dikkat edicem sakata gelmemek icin :)
2 kişilik araç sni arahtsız etmicekse rahatça binebilirsin s2k e
2 kisilik arabaya ailem cok karsi da bakicam bi caresine :)
Acele bi yere yetişmen gerekiyor kafanda bin bir düşünce var trafikte hızlı gitmeye çalışıyosun golf seni yolda tutar ama s2k yardımcı olmaz bu durumda :D
2 kişilik dar filan onları geçtimde..kontrol sorunu canını sıkabilir bazen..1. vites bitip 2.ye attığında arka tarafın istem dışı hareketleri başlarda mutlu etsede golfün yol tutuşunu özletebilir..
Özetle tehlikeli, sürekli dikkat isteyen bi araba dikkatli kullanmak lazım..Arkana yaslanıp konforlu konforlu gaza basamazsın yola ve direksiyona kilitlenip arkanın savrulmasına sürekli direksiyonla tepki vermen lazım..O yüzden vsalı almak daha mantıklı..
Peformans/yakıt tüketimi olarak çok başarılı..
onden ceker araba kullanir gibi tepki bekleyenler oluyor s2k icinde;
aktarma arkadayken siz kut-pat debriyaji birakirsaniz 8bin devirde arkasida oynar diregede sararsiniz..
dogru cizgi ve gaz miktarinda arkasi savrulmuyor, ama onden ceker gibi kullanirsaniz kotu tabi;
bkz: virajda gaza veya frene basmamak..
şöle söleyebilirim s2k yı süremiyceksen çilesi çekilmez ama çok güzel araba
direksiyonda aktif olman lzm şöförlüğünün ii olması lzm,zevk almak istiosan direksiyonda bazı şeyleri 2 kere düşnümeye gelmeyecek bir araba:)
mesele 2 şeritli bir yolda 260 la giderken kamyon kamyonu sollarken görünce gaz kesmeyip daha çok gaza basıp top speed yapcaz abi rahat ol biz gidene kadar sollar onlar birbirini dien tipler keyif verio bana sürerken :)
s 2k i önden çeker araba gibi yolda tutmaya çalışmak mantıksızlık olur
ama şu warki vsa lı yada vsa sız arkadan itişli araba kullanmak çok daha keyifli we eylenceli yanlızca biraz daha tecrübe gerekio doğru gaza basmayı debriyajı doğru kullanmayı biliosan hiç bişi olmaz sınırları zorlamazsan ki kolay kolay kafadan kopmayan bi arabadır s2k arkadan kontrollü kayar ama kontrol edersen kafadan kopmak çok daha tehlikeli
S2000 cok özel bir arac arkadan itiş oluşuyla x şasesiyle cabrio oluşuyla tam bir zevk roadstarı ve yıllar önce piyasaya sürülmüş olmasına rağmen dizayn olarak şuan piyasadaki çoğu rakibinden daha cekici.Fakat hersey tozpembe değil her arac gibi bu aracında sorunları var.Misal bu aracı aldığında hardtop almak zorundasın cunku yağmurda ses yapıyor bez tavan.Konfor olarak kesinlikle vasat bir arac ayrıca iç mekanıda oldukca ufak bu yuzden uzun yolculuklar için uygun değil.Benzin sarfiyatı konusunda vtec altı kullandığında gayet tutumlu bir arac normal 2.0 bir arac kadar yakıyor kullanıcısını üzmüyor.Performans olarak hernekadar cevremdekileri tatmin etmesede bu tamamen kullanıcısına göre değişiyor benım gibi rolling vs merakın yok cilalayıp gezerim dersen senı hiç üzmez gayet performanslı bir arac.VSA lımı VSA sızmı dersen kesinlikle VSA lı derim cunku böle bir arac bence hiç güvenli değil bu tür sistemler olmadığında.Fren performansı hernekadar herkez sorunsuz ve başarılı desede alman otomobilleri kullanmış biri olarak dozlaması fren performansı vs vasatın ötesine gecemez bana göre şişiyordu frenler.Bakım aralıkları kısa bir arac s2000 bu bir dezavantaj olarak gösterilebilir ama benım için en buyuk dezavantajı yedek parca sıkıntısıydı. 3. arka stop için 2 ay bir motor kayışı için 3 ay beklemen gerektiği söleniyor servislerde.Ayrıca bircok otomobil sahibi olmuş biri olarak debriyajı 3000de biten hiç aracım olmadı.Bu aracımıda 10oookm de sattım ve üstünde fabrikadan cıkarken sahip olduğu debriyaj vardı ama cevremde cok duydum gördüm 3000de 5000de bitenini.Maliyetide 1500ytl debriyajın.2 kişilik olması bana göre dezavantaj değil sonucta bu aracı alırken bunu biliyor kullanıcılar bu tam bir zevk otomobili.Yazım uzun oldu fakat sıfır s2k almış daha evvelden alman otomobili kullanmış biri olarak düşüncelerimi yazmak istedim.Golf gti s2k ile kıyaslandığında kesinlikle daha dayanıklı daha kullanışlı ve cok daha kaliteli bunuda yazmadan gecemiyeceğim.s2k artık ele düşmesi 2.elde fazlasıyla zarar edilebileceği düşünülerek alınması gerektiğini söleyerek yazımı bitiriyorum karar senın bu otomobil kararları tamamen tercih zevk renk meselesi...
190 ım sıgamadım daha dorusu rahat edemedım:D
onnun dısında ekstra konu acmadan sorabılırım burda herhalde..
s2kda cai , komple egsoz ve headrs tek tek ne kadar guc verıyor tahmını?
herkes farklı şey yazar ben stock 240,8 verdim headers, egsoz ve cai'den sonra 241 verdi. :)
ama başkasında sadece aem v2 ile 251 verdi :)
:D senın headr egsoz ters etkı bıle yapıcakmıs nerdeyse abi:D
ben alınca deneriz serkan:) ALLAH söyletti bea:)
vsa'lılar bu konuda çok kötü beyinsiz olmuyo işler
baranın yazdıkları cok dogru bı konu harıc katılmıyorum ayaga dustu demıssın kanka s2000 efsane arac 200sx ler hala revacta bak amerikaya s2k da aynı sekilde :)
s2k ıyıdır bu aracımda sora 2.arac olarak almayı cok ısterdım tam bı zewk arabası...
Arkadaslar dun 2005 model baktim test ettim. Cok dar geldi ici ustu kapaliyken. Ustunu Acinca rahatliyosun anca. Sonra galeriye gittim 0 beyaz ici kirmizi gordum asik oldum. Kafamda 2. el vardi ama cok guzldi 0 i da.
arabami simdi satiliga cikarsam satilirsa 1 ay icinde. onumuzdeki ay sonuna dogru onu alabilirim herhalde :) satilmazsa gti kalir :)
Tesekkur ederim herkese ilgisi ve vakti icin.
beyaz olan sıfır nerde?mutluhandamı?
satıldı gurkan arkadasımız aldı beyazı
kaça aldı? tekrar 73'e düştü mü fiyat?
hayırlı olsun. beyaz güzel tercih. kazasız belasız
Sıfırını 73e bırakıyolarsa sahibindendekiler uçmuş walla