-
Lada kullanmadım bişey diyemeyeceğim ama bu paralara şahinden ziyade 131 daha uygun gibi geliyor bana.Şöyle bi ilan gördüm şimdi araba kötü durmuyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...11077923/detay
İlk arabam olacak demişsin bence böyle eski bi araba alıyosun en önemli husus çürüksüz olması o yüzden alırken iyi bakman lazım lazım altına ve üstüne.Ayrıca bütün paranı arabaya verme kenara şöyle 1-2 bin lira ayır çünkü illaki bi yerlerden masraf çıakrtır
-
Suzuki swift maruti alto caryy alabilirsin. Sorunsuz bie şekildede binebilirsin..
-
Kartalı böyle donusturebilirsen güzel olur
https://i.hizliresim.com/7iq4k6.jpg
-
-
Yorumlar için herkese çok teşekkür ederim, biraz daha araştırdım ancak fiyatların ne durumda olduğu belli... Bu vesileyle araba işini şimdilik rafa kaldırdım sayılır. En azından piyasa biraz daha iyileşinceye ya da biraz daha para biriktirinceye kadar.
-
Bu piyasa iyileşirse tüm üyelere benden latte machiato
-
Samara ile araba kullanmayı öğrendim hatta babamın ilk arabası samara hala garajda yatıyor. Tofaşa göre bir tık konforsuz gerçi bindiğin tofaşlar 95 üzeri çoğu samara 91 model biraz sıcak çalışıyorlar ve çürüme olayı sanki biraz daha hızlı oluyor. Bizim samara 2109 olmasına karşılık motor 2108 lerde çıkan 3 kapı motoru ne fark eder bilmem ama 3-5 bg farkı var ve yürürü vs çok güzel. Sağlamlık olarak tofaştan sağlam olduğunu düşünüyorum parça fiyatları üzmez. Bence 15-16 civarı alınabilecek en güzel araba hatta vaktim var derseniz 7-8 e çekme belgeli alıp kendin toplasan kafan daha rahat eder.
-
Ben o paralara skoda favorit alırdım. Hatta Blackline bulabilirsen çok iyi olur. Blackline'lar + olarak baldır destekli koltuklar, çelik jant, far yıkama, sis farı ve sunrooflu oluyorlar.
-
piyasa iyileşmez artık. niyet varsa eğer bir şekilde alınmalı yada değerlenecek farklı bir yatırıma yönelmeli derim ben
-
Lada Vega alınabilir, şahin yada Samara yerine.
-
Doğan SLX.
Cms 40
Jinyu lastik
Egzoz üstü nikelaj
1 Takım hella 181
Ön arka projektör
Oben
Arkaya 1 takım 6985
Bi takım 2080
Bi takım tss20
Ana ünite dexp1