Selamlar,
Aracımı satıp üstüne biraz ekleyip yaklaşık 300-350 arasına bir araç almayı düşünüyorum. Bu fiyat aralığında benzin lpg dizel, sedan hb vb. farketmeksizin önerilerinizi alabilir miyim?
Teşekkürler.
Selamlar,
Aracımı satıp üstüne biraz ekleyip yaklaşık 300-350 arasına bir araç almayı düşünüyorum. Bu fiyat aralığında benzin lpg dizel, sedan hb vb. farketmeksizin önerilerinizi alabilir miyim?
Teşekkürler.
öyle dipsiz bir kuyu ki senin söylediğin
biraz darlatsan mesela
şanzıman tercihi
kasa tipi tercihi
model yılı tercihi vs..vs..vs..
Tesla Model Y Sr
carvak sitesinde 300 küsür liraya benzinli insignia gördüm
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Yakıt çok sıkıntı olmayacaksa Comfortline 1.6 FSI Golf 5.
1.4 TSI larda fiyat yükseliyor.
Sedan Mazda 3 de düşünülebilir. Yakıtı şanzımanı üzmez. Doludur.
o paralara tsi jetta oluyorsa ara kasa jetta
O paralara 1.6 lpgli mk2 leon alinir. Bir miktarda cebinizde kalir, guzel bir bakim yapip senelerce ekonomik binebilirsiniz.
Eğer uzun yıllar binecekseniz B-Max bakmanızı öneririm. Cam tavan, ve geri görüşlüsü denk gelirse tadından yenmez. Hem ferah hem aile kullanımına uygun hem de az yakıtlı.
Konu bilalMW tarafından (21-12-2022 Saat 08:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: beygir gücünü yanlış yazmışım 56 değil 65 olacaktı. Yeni emisyon normu sebebi ile gücü düşürüldü.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
1.6 tdi polo alınır mis gibi![]()
1.6 Tdi Polo o bütçede bence çok iyi alternatif, can sıkıntısı olursa hızlandırılabilir. Her yola gelen bi araba![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
golf 6 bulunur o paraya, birde ford focus baş ağrıtmayacak seçenekler olur bence
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)