Abi hayırlı olsun
Km model bilgisi filanda yazarmısın.
Sahibinden e düştük yine sayende :)
Printable View
Abi hayırlı olsun
Km model bilgisi filanda yazarmısın.
Sahibinden e düştük yine sayende :)
benim ki 2001 model 186.000 km de. 2013 gümrük girişli. Gümrüğe düştüğü gibi ilk satışta çıkmış. Manuel yarı dolu paket. Koltuklar kumaş recaro elektrikli değil ama koltuk ısıtma var. Kararan ayna yok makam perde yok ama nedense çift cam. Garip ve anlayamadığım bi paket. Yol bilgisayarını teybi android ile değiştirdikleri için kullanamıyorum. Her an android i satıp orjinal teyp alabilirim bluetooth kiti ile. Android yüzünden park sensörleride çalışmıyor. Her geriye taktığımda dııt dııt diye hata veriyor.
Bende yeni aldım 98 528 200binde stok 16 jantlı elektrikli direksiyonlu filan dolu araba, suspansıyon çok iyi salınarak gidiyor, 18 jantlı 520 kullanmıştım boyle değildi.yol tutuş filan çok iyi.Best saloon car ever diye boşuna dememişler..
Son durum şu. Abart Bmw servise girdik. Talha ustaya ayrıca teşekkür ederim. Volan ve debriyaj sorunu ve bilye sorunu var diye gittik. Volan sorunu olduğunu dik yokuşu çıkamayıp debriyajı sıyırıp kalmasından anlamıştım. Yokuşu çekici sayesinde çıkmıştım Neyse parçaları tedarik ettim Ptesi sabah Abarta bıraktım. Sorun evet bilyedenmiş ama sorun bilye arızasından değil bilyenin olmamasındanmış. Toplayanlar krank bilyesi koymamış. Şansıma şanzımana birşey olmamış. Onun dışında altta ne yağ kaçağı ne terleme hiç birşey yok. Yürüyenle alakalı Ataşehir Serkana gittim, arka tarafta lastikler dışarıda duruyordu. Rot balans ayarı için gittim Conti sporcontact 7 aldım. Arkalarda 2.5cm spacer varmış. Otomobil havadayken çocuk abi çıkartırsak sürter arkada yer yok parmağım girmiyor dedi. Serkan siz çıkartın indirince sürtmez dedi. Otomobili indirince lastikler açıldı sürtme kalmadı. Balans ve rottan sonra spacerda çıkınca Starmaxx lastikle ne gezme ne bişey kaldı. Lastikleri takmadım bayramda en az 3000km yol yapacağım. İstanbul didim-Didim altınoluk. Altınoluk thassos. Thassos Atina-Atina -İstanbul. Serkan lastikleri dönünce değiştiririz ömründen yeme dedi. Starmaxx denen lastikten kesin olarak uzak durun. Tutunma diye birşey yok. Lastikler yeni olmasına rağmen tutunamama sorunu var. Isınsın tutar diye tepesine biniyorum ısınınca çamurlaşıyor kendini salıyor soğukken viraj içerisinde hafif gazla hemen ASR yanmaya başlıyor. Asryi kapatınca kıçı anında kopuk uçurtma al drift yap. O anlamda çok zevkli. Fren desen hemen ABS girmeye başlıyor. Aman abi uzak durun. Tarihi falan da eski değil. O nedenle o uzun yolu gayet sakin yavaş yavaş bitirip değiştireceğim. Diğer sorun amortisörler orjinal ne terleme var ne bişey. Önler yüksek ihtimal presli arkalarda 2 farklı spor yay var. Komple coilover yapmak istiyorum Jom Blueline hakkında bilgisi olan var mı?
Hayırlı olsun öncelikle.
5 senedir E39 Touring kullanıyoruz. Üzerine 35mm Eibach yaylar var. Ben daha arabanın limitine gelemedim, beklediğimin üzerinde tutuyor her yerde. Konforundan da çok çok çalmıyor. Coille konforu kaybedebilir diye düşünüyorum.
Jom blueline ı aldım. Alman malı. Dünya yorum okudum. Pist coilover ı değil cadde kullanımı için diye belirtmişler yüksekken konforu çok iyi yol tutuşu da iyi demişler. Sahibinden de buldum satın aldım. Sonra benim eski A6yı alan Tuğkan diye bir arkadaş aradı abi hayırlı olsun diye. Dedim forumda okudu aldığımı heralde. Coilover almışsın dedi. Olm sen nereden biliosun ben bile şimdi aldığımı öğrendim dedim. Abi ben Türkiyeye getiriyorum kelalper senden başka yoktur heralde dedi. Çok iyi ürün aldın bak inanamayacaksın ben passatta kullanıyorum memnun kaldım da getirmeye başladım. 3 takım getirdim 2 gün önce ulaştı sonuncusunu sen aldın şimdi yeni sipariş vereceğim dedi. Getiren de tanıdık çıktı beğenmezsem kafasına atarım :D
Aracın hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin abi. Bende de e46 328ci manuel mevcut. Zevkli arabalar satasım gelmiyor, başka arabaya biniyorum tat vermiyor. :)
Güncelleme yapayim. 21i gecesi teyzemi kaybettik. Ben de annemi İstanbula getirmek için Didim e yola çıktım. Önde gizli özelliklerden harareti de aktif ettim anlık olarak. Daha önce su eksik hatası veriyordu havasını aldım geçti ama gözüm sürekli üstünde olsun istiyorum alfadan alışkanlık. Didime vardım annemde yarım saat uyudum abimi de alarak dönüşe geçtik. Sıcaklık 90 95 i geçmiyor herşey stabil. Ortalama 8lt ile gidiyorum o da güzel. Balıkesir kuzey çıkıştan önce ramize girdik yemek yedik. Çıktık bp ye gelmeden Daha önce alfayı ilk aldığım zaman kol çıkardığı noktada lönk diye hararet 128 e fırladı. 10km önce değil 10km sonra değil tam aynı nokta. Haydaa çektim sağa açtım baktım gram su kalmamış. 5lt lik bidonda su olur her zaman onu döktüm dipsiz kuyu gibi gidio. Neyse benzincinin yeri ezbere aklımda hemen tepeyi geçtik stop ettim benzincide su ekliyorum su yok oluyor. Alttan akan yok yağ çubuğuna bakıyorum su ibaresi yok. Hararet 75 e düşüyor iki dakika sonra hop 110. Su yine yok ortada ve hafif sallantılı çalışıyor. Dedim böyle dönülmez çekici çağırdık o geldi yükledim yolladım servise. Hanım geldi susurluktan aldı sağ olsun. Neyse sabah servis resim artı su hortumu boydan boya yarılmış. Radyatörün petekleri fena durumda. Onlar değişecek başka bişey yok gibi dedi. Ok neyse sonra bir video yolladı benim 2. Silindir ahtapot gibi buji deliğinden su atıo. Kapak açılacak vs beklemedeyim.
Güncelleme yapayim. 21i gecesi teyzemi kaybettik. Ben de annemi İstanbula getirmek için Didim e yola çıktım. Önde gizli özelliklerden harareti de aktif ettim anlık olarak. Daha önce su eksik hatası veriyordu havasını aldım geçti ama gözüm sürekli üstünde olsun istiyorum alfadan alışkanlık. Didime vardım annemde yarım saat uyudum abimi de alarak dönüşe geçtik. Sıcaklık 90 95 i geçmiyor herşey stabil. Ortalama 8lt ile gidiyorum o da güzel. Balıkesir kuzey çıkıştan önce ramize girdik yemek yedik. Çıktık bp ye gelmeden Daha önce alfayı ilk aldığım zaman kol çıkardığı noktada lönk diye hararet 128 e fırladı. 10km önce değil 10km sonra değil tam aynı nokta. Haydaa çektim sağa açtım baktım gram su kalmamış. 5lt lik bidonda su olur her zaman onu döktüm dipsiz kuyu gibi gidio. Neyse benzincinin yeri ezbere aklımda hemen tepeyi geçtik stop ettim benzincide su ekliyorum su yok oluyor. Alttan akan yok yağ çubuğuna bakıyorum su ibaresi yok. Hararet 75 e düşüyor iki dakika sonra hop 110. Su yine yok ortada ve hafif sallantılı çalışıyor. Dedim böyle dönülmez çekici çağırdık o geldi yükledim yolladım servise. Hanım geldi susurluktan aldı sağ olsun. Neyse sabah servis resim artı su hortumu boydan boya yarılmış. Radyatörün petekleri fena durumda. Onlar değişecek başka bişey yok gibi dedi. Ok neyse sonra bir video yolladı benim 2. Silindir ahtapot gibi buji deliğinden su atıo. Kapak açılacak vs beklemedeyim.
başın sağolsun, arabaya da geçmiş olsun
Gecmis olsun, tam da ayni yerde olmasi cok enterasan degilmi yav? Yokus fln mi tam orasi? Bide hortum boydan boya yirtildiysa su koyunca niye akmadi ki oradan?
Başın sağolsun abi.
Başınız sağolsun öncelikle
Benzer bir durum seneler önce başıma gelmişti, bir sene niğde pozantı otoyolunda lastik karpuz gibi yarılmıştı.
1 sene sonra aynı noktada başka bir arabayla buji patlatıp sübapları eğmiştim.
Baya bir zaman sıfır arabayla bile aynı noktadan geçerken geriliyordum.
Evet yokuş yukarı ama öyle cinnah gibi falan değil yani. Valla su 2.silindire oradan da egzozdan dışarı gidiodu heralde. Önümüze aksa görürdük.
Başınız sağolsun.
Araba da enteresan olmuş. Hep aynı yerde denk gelmesi
Dostlar sağolsun. 1.5 senedir acıbadem de çekiyordu. Yürüyerek girdi bir nefes açıcı yaptılar arkasından alerji baş gösterdi tedavi için ağır bir kortizon verdikleri için ilikleri kan üretimini durdurdu. Arkasından bağışıklık sistemi çöktü. Enfeksiyonlar kalp ameliyatları vs daha sonra düzelir gibi oldu ama enfeksiyon yine kalp kapakçığına sıçradı kan da bulamadık antikoru uyan. Kalp de daha fazla dayanamadı.