plakalıkta kayseri yazıyo :) Kayseri gümrüğü varsa oradan alınıp Kayseri' de işleri yapılmış olabilir.
Printable View
E-İhale | Ticaret Bakanlığı
Buldum gümrük ilanını :)
Biten ilanlara SLK yazdım arattım çıktı direk :) Hatta direk linki atayım alta, sanırım satılanların biri de ilanda :)
E-İhale | Ticaret Bakanlığı
Siyah SLK baya iyi bakılmış, ezilmemiş duruşundan belli ediyor kendini.
jant + ses sitemi + amg detaylar gayet iyi. Önceki sahipleri de ezmeden binmiş, benim görüştüğüm sahibi de kasnak vs yapmış güzel olmuş.
200+ beygircikler koşturur bunu, arkadan iter makina için de kafi sanki. Daha ne olsun. Renk kötü laci ya da gri olsaymış keşke. Sİyah sevmiyorum.
R171 2004 sonrası alamıyorsan çok samimi söylüyorum hiç girme .. hiç bir esprisi yok tasarım desen bence diyicem ama genel anlamda çevremde bile tasarımını beğenen yok ..
Bu araç 1993 de piyasaya çıkacaktı belli nedenlerden ötürü üretimi 96 ya ertelendi bana göre hiç bir esprisi yok o fiyatları da bana göre hak etmiyor o rakamlara çok daha modelli cabriolar alabilirsin illa roadster tarzı olsun diyorsan sen bilirsin .. illa alıcam diyorsan bari facelift 2000 sonrası olanlara bak 2000 sonrası 230 ların motoru güncellediler 5 ileri vitesten 6 ileri yaptılar manuelleri birde esp leri 2000 öncesi çok başarılı değildi 2000 sonrası facelift te onuda güncellediler benzin deposunda sanırım 45 litre gibi bir şeydi 2000 öncesi kullanıcılardan çok negatif bildirim gelince facelift olanlarda depoyuda büyüttüler diye hatırlıyorum 55 litre falan yapmışlardı..
fiyattan bağımsız, 208 cabrio , 308 cabrio çok güzel aletler. al köşede dursun keyif için bin tarzı arabalar
Sana bu gider Gürsel emmi. Chick magnet :D
Just a moment...
Bilgi için teşekkür ederim, olay tamamen keyfi aslında. 2. aracı değiştirip farklı lezzetler tatmak. Bende kalacağı max 1 sene en fazla.
Ahir ömürde "aklımızda duracağına kapımızda dursun" diye bir düsturum var onun bir neferi olabilir SLK eğer mevcut aracımız satılırsa, tabi bütçe uysa r171 kesinlikle daha güzel bir tercih olur.
Tabi istememin bir sebebi arkada koltuk yok, kimisi olsun istiyor. Bu açıdan diğer cabrio lar daha çekici gelebilir başkalarına bana gelmiyor.
z3 / z4 de radarımda ama slk nın en büyük + sı hardtop olması. Gündüz bindiğimde koyacak kapalı bir alan yok, yaz kış açıkta duracak işyerinde.
O açıdan hardtop çok büyük + z4 de 2.5 / 3.0 manueller 900 bandında şu aralar, o rakamlara şimdilik çıkamıyorum.
Haliyle eldekini verip üste bişiler eklemeden alabiliyor olmak da büyük etken. Siyah slk özelinde konuşursak içi dışı düzgün, bakımları vs yapılmış, geçmişte de belli ki düzgün binilmiş.
200+ bandında hardtop lu bakımlı (illa eksiği çıkar) ortanın üstü müzik sistemli bir roadster çok gözüme çarpmadı.
250+ hp araba verip 82 hp otomatik smart a binmek istemiyorum roadster da olsa :)
thp + otomatik = Bana hitap etmiyor. 308 in koltukları ve o mükemmel lincancabur jantlarına ayrıca ben de hastayım :)
koşturmayı geçtim tehlikeli bile, şasi zaten kısa yanlama için müsait değil belki ama 186lık lpgli bile hala neredeyse fabrika veririsnde hızlanıyordu :)
sahibi acaip bir fiyat düşüşü yaptı ancak ne yazık ki benim araç satılmıyor bu seferde, kısmet olmayacak heralde :D
Cabrio iyidir bana göre zenginle dar gelirlinin aynı dengede olduğu tek araçtır cabriolar … nedeni belli cabrio araç sürat aracı değil keyif aracıdır .. keyifçi adamın aracıdır ..
Yani 2000 model slk da alsan e5 te yanında 5-6 milyonluk bir cabrio da gelse ikinizde tavanı açtınızmı ikinizinede yüzüne aynı rüzgar vurucak tepenizde aynı gökyüzü olucak ikinizinde cabriodan alıcağı keyif zevk haz aynı olucak .. sana 500 bin lik ona 5-6 milyonluk özel bir gökyüzü sunulmayacak yada sana 500 bin lik ona 5-6 milyonluk rüzgar yüzüne vurmayacak .
Alınıcak keyif zevk aynı .. o yüzden bence cabrio araç 500 bin liğide aynı 5 milyonluğu da aynı cabrio keyfi zevki açısından..