Bu 3'lü arasından mokka derim. Atik ve seri bir araç. Yol tutuşu ve konforu da beklediğimden üstündü.
1 ay kadar kullandım ikame araç olarak.
B suv olması sebebiyle biraz küçük tabi ama şehir içi kullanılacaksa avantaj bile olabilir kolay park vs.
kamiq veya taigo ikisinden biri seçerdim. motor olarak 1.5 tsi dsg gayet yeterli. mokka kaporta yedek parça tedarik sıkıntıları falan dönüyor aslı astarı var mı bilmiyorum. puma da sinan koç baya övüyor ama ben vag grubu tercih ederdim.
mokka 1.2 şu triger kayışı yağın içinde çalışan motor ile geliyorsa uzak dururdum.o riske girilmez.yağın içinde çalışıyor kayış ve zamanla eskiyen parçaları yağ pompasının filtresini tıkıyor motor arıza ışığı yakıyormuş.bence çok riskli bir motor eğer aynı motor ile geliyorsa.
Seat IBIZA FR
3,5 sene kullandım kafa yakacak kadar sıcak olmadı hiç bir zaman,
Evet cam ısınıyordu ama perdeyi kapattıktan sonra arabayı aşırı ısıtacak kadar olmadı hiç bir zaman,
İyi bir klimacıya baktırmakta fayda var bence, servisler anca göz ölçümü yapar geçer,
Kodiaq'ta yaşadığım en büyük problem saçma sapan saran ön lastiklerdi, özellikle yokuş çıkarken üstüne birde kötü asfalt yada hafif yağmur varsa,
süreci taigo ile sonlandırdık, life donanım seviyesi olmasına rağmen günlük kullanım için yeterli seviye diyebilirim, yalıtım konusunda ise gayet iyi, daha önce 2023 model olanı 1-2 gün kullanmıştım. 2023-2024 modeller arasında fark var veya ben öncesinde beklentimi çok düşürmüş olabilirim.
bu 4'lü arasından neden taigoyu seçtim
ikinci el hızı & marka algısı: bizim pazarda vw çöp tenekesi de yapsa satılıyor, puma bu sebepten oldukça geri kaldı
1.2 puretech motordaki triger konusu sıfır da olsa garantili de olsa acaba demektense mokkayı listeden çıkardım
taigo life donanım : günlük kullanımda kadın sürücünün ihtiyac duyacağı neredeyse tüm donanımlar var, eksikleri mekanik el freni, anahtarsız giriş ve çalıştırma. puma yine burada geri kalıyor giriş paketinde
taigo-kamiq ikilisinde ise sıfır olması nedeni ile taigo öne çıktı.
Biz de bu hafta aldık ablama Taigo Life 1.0 DSG. Mercan kırmızı renkte 1317ye geldi, reflex grisi de vardı o 1307 idi.
Bu dönemde en mantıklı araba, son dönemdeki güvenlik hikayesinden iyi doldurmuşlar arabaları. Front asist, şerit takip vs...Kablosuz carplay, sarj vs donanımları da iyi olmuş.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW · AEM · K&N · EIBACH · H&R · VOGTLAND · MILLTEK · BILSTEIN · AIRTEC · TAROX · PROSPORT · POWERFLEX
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)