|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Pug 206 CC
|
Arkadaşlar aracımı bi kaç ay önce sattım ... 206 gti'm vardı . suan şu 3 arabayı düşünüyorum .. fiyatları bırbırıne yaklasık olduğu için bunları düşündüm yani.. ben titizim baya bana araba çok sorun vermesin birde 206 dan çok cektim çok yakıyordu... rs in 100e gittigi yere 150 ye gitmiştim ... 3 araba hakkında bilgilenmek istiyorum... nasıldır neleri sorun verir ... ilerde ne olur?? sizce hangisini daha kolay satabilirim ilerde ... vs vs hangi konuda olursa olsun ..şimdiden teşekkür ediyorum...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Düşük KM li bir Clio RS tercih edebilirsin. Ama satması diğer iki araca göre daha zor. Civic 1.4 is nin bu iki araç ile tek ortak noktası tek kapı olması. Performası bu ikilinin yanına bile yaklaşmıyor. Hızlı giden birşey istiyorsan VTS-RS arasında seçim yap. Bu arada benim görüşüm. 106 GTI her zaman Saxo VTS'ten daha kolay satılıyor.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: cliooo
|
Rs dusunebılırsın bence
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
civic 1.4 tavsiye ederim hem ekonomik hem güzellik var hızlı değil ama devir ekonomi devmi satıyorum desen hiç bir geliri seni geri göndermez
__________________________________ ailenizin trafik müşaviri 05359381522 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
rs le vts i anladım da o 1.4is ne alaka
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bu arada 1.4 civicler hiçde az yakmıo bence yada ben performansı olmayan arabalara direk dizelellerle karşılaştırıorum ondanmı bana öle gleio acaba
__________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Pug 206 CC
|
daha cok fıyat konusunda kıyaslama yaptım... IS lerın performansı kıyaslanamaz zatende... RS düsük kmli hic goremedim...zaten aklımda bi RS vardı onuda araştrdım kötü dediler... 106 gti cok baktım düşük kmlisine ucuk fıyatlar ıstıolar ki düzgün bulmakta zor... vts dusuk kmli ucuz fıyata hatta orjınal bı kac tane buldm.... benım 2 tane fransız aracım oldu.. acıkcası fransızdan korkuorm.. vts nasıldır ..?? cıkartrsa ne gıbı sorun cıkartır... zaten olmadı IS alacagım ama oda bni tatmin etmicek biliyorum... arkadasta var cok az yaktıgını soyluyor oda... alınırsa sırf bu yuzden ve gosterısınden alınır dıye dusunuyorum... sorunsuz araclardan olduguda kesin...mk1 saxolar hakknda bılgı verebıleck bır arkadas varmı??
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
rs iidir
|
|
|
|
#9 | |
|
Misafir
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Şimdi şöle cok güzel karşılaştırma bu 1 aynı 3 arabada bende düşünürüm. Bunlar seçeneklerini şöyle sıralayabiliriz saxo vergi parça usta masrafları olarak üstün parça bol usta bol vergi az falan filan ama 106 saxo güvenlik testlerinde cok iyi puan almış araçlar değiller diğer bir bakımdan rs ise daha dayanıklı daha hızlı ama vergi parça maaliyeti ustalık vb giderleri saxo ya göre daha yüksektir. Şurdan yola cıkarsak mesela spor otomobiller kullanıyoruz ve meraklıyız bundan dolayı diğer arabalardan biraz daha fazla arızası olabilir mesela şanzıman dişlini yedin saxoda 500 e biter bulunur kısa takarsın ama rs de 1lirayı gözden cıkartman lazim örnek olarak bunu söylüyorum ama kişisel tercih bence imkanın varsa temiz rs bul al daha hızlı daha az yakar daha güvenli biraz vergisi var onuda yakıttan amorti edersin
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Bütün arabalar bizim :D
|
sneınbılıcegın ıs ama benm gonlum rs ten yanadır hem gıder az yakarmı bılmıyurm rs bılmedıgımıcn
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: dci
|
önce hacime karar vermek lazım bence...
1,4 / 1,6 / 2,0 bunula paralel tabii ki de performans sıralaması kendiliğinden gelir... ama tabii ki günümüzde yedek parça ve bakım maliyetleri + her ne kadar performans araçlarında ön planda olmasa da yakıt tüketimi faktörü bütün sıralamaları alt üst eder... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
hızlı dıyosan rs al vtsde ıyıdır ama temız zor bulunur civic 1.4 basınca yakıyor ama kullanıma gore
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 200 SX,Ibiza stella
|
napican hizi al 1.4 is canafar gibi bin misss
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
üçü arasından rs
erkanında dediği gibi tek dezavatajı vergisi. o da çok gözüne gelmesin, zevkine alıyosun sonuçta hem gider hem durur, az yakar. RS |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Misafir
|
civic 1.4 hiçde az yakmaz,
VTS - ile RS arasında 1 seçim yapardım ben olsam RS favorim burada |
|
|
|
#17 |
![]() |
2 yıl 1,4is kullandım niğhtkids inde dediği gibi hiçte az yakmaz helede basarsan 1,4 gibi bi araba değildir .
vts ve rs gelince benim nacizaten fikrim hayatta fıransız arabası almam 1,4is alırım hem kasa olarak ta çok yakışıklı hemde vts ve rs gibi olmasada hızlı araba periyodik bakımlarını zamanında yaptır başınıda hiç arımaz |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Clio RS
|
Temizini bulursan Rs-Vts-106gti 3 üde güzel araba.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechTurkey
Otomobil: Lightside GP
|
ares alip siyaha boyatip Tek olurum;
giderde yaparim
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |