murat varya sende az degilsin :D:D
gerek yok degişmesine yaz gelsin alcam yine honda ;)
Printable View
bunu bilmem iyi oldu çünkü vts ilanı altında satılan biçok 8V araç var...saolasın..:)
RS hakkındaki bilgiler için saol :) :) 1.4 is tabikide bu karşılaştırmamaya girmemeli fakat ben fıyat açısından bu karşılaştırmaya soktum... acıkcası bi VTI 'a 25.000 TL civarı paralar vermem... bu değer kazanma mevzusuda tamamiyle gerçek sana katılıyorum... zaten civicin aklıma girmesi tamamiyle TT üyelerinin hondaya olan hayranlığı ve birkaç arkadaşımında bu hayranlıktan ötürü civic alması :)
vtecden sonra vts ye binen birinin bu şekilde açıklama yapması benim içimi rahatlattı... :)
araştırmalarım sürüyor...:) beğendiğim araçları burda göstericem inşallah araçlar hakkında biraz bilginiz vardır ve yorum yaparsınız... tesekkur ediyorum :)
:D :D :D hehhee
ne 25 i yaa ağza yapışmış bi rakam:) almak istiorsan 18 lere cok vti var.
rs al hem gidio hem cok ucuz bence hemde clio :)
:) :) :) peki
bu arada 25 fılan hıkaye...20k'nın bıraz altına neselı vtı bulmak mumkun...sen yeterkı ıste...
heheh :) demek öyle ....
bu arada
1) http://www.sahibinden.com/acil!_69_0...XQQdisplayitem
2) http://www.sahibinden.com/_meraklisi...XQQdisplayitem
şu araçlar hakkında bilgisi olan varmı??
Açıkçası Saxo ve 106 gti da kullanmış birisi olarak sana şunu diyebilirim; 106 GTI Saxodan daha keyiflidir. Saxonun içi nedense beni hiç çekmemiştir. Tabii bu zevk meselesi. Saxonun da yol tutuşu seni çok tatmin edecektir. Beni en çok etkileyen yönüdür. Her iki aracın da mod olayı oldukça az maliyetli ve kolaydır. Özellikle ebay' e girip 106 Saxo chip diye aratırsan göreceğin rakamlara pek şaşırma. Hep diyorum yakında marketlerde satılan Ruffles' ların içinden 106 ve Saxolar için hediye çip çıkacak :)
RS' e gelince :) Eski bir Clio RSI ve yeni bir Clio RS sahibi olarak diyebilirim ki RS bambaşka. İnan bana pişman olmazsın. Sabret ve temizini yakalamaya çalış. Arabana iyi baktığın müddetçe de büyük bir keyifle sürekli binmek istersin. Donanım olarak da diğer pekçok araçtan daha iyi. Yakıt konusuna gelince, gerçekten ben bu kadar cimri olduğunu tahmin etmiyordum ama kullandım ve kendi gözlerimle gördüm.
Parça olarak Fırata katılmadan edemeyeceğim. Parçaları gerçekten pahallı. O nedenle temizini bulmaya çalış diyorum. Ama bulursan da affetme. Gerçekten çok zevkli ve bir okadar da konforlu bir araba.
Bukadar reklamdan sonra "ben belki satarım bu arada" dermişim :p
bu arada saxo 106 dan daha konforludur nie oludğunu bende bilmiorum :)
ama saxonun direksiyonu hızlandıkça hiç ağırlaşmaz ama 106 nın direksiyonu daha ağırdır daha bi sportif araba kullanımı vardır
ama ikiside aynı gider bakımlı ise bi arabanın altları daha iidir diğerinin üstleri
Konu alt üst oldu :p
Özetleyelim.
Performans olarak
Rs>Vts>1.4is
Parça bulunabilirlik ve maliyeti olarak
Vts>İs>Rs
Yakıt Olarak
Rs>Vts=İs Sanırım
Piyasa olarak
İs>Vts>Rs
Bence böyle.
saolun arkadaşlar... haftasonu bi RS e bakmaya gidicez .... ilk tercihim o bir sorun çıkmaz inş..
Doğru tercih:icon_tup: