User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: 450.000 TL Kadar Araç Önerisi

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

450.000 TL Kadar Araç Önerisi

1- Fiat Linea 1.3 Multijet.
    Diğerlerine göre yeni model olması az yakması parçasının ucuz ustasının bol olması ve piyasasının hızlı olması. Onun haricinde Linea dan pek birşey beklenmiyor.

2- Ford Mondeo Mk3 2.0 benzinli.
    Kalitesi performanslı olması konforlu geniş araç olması tercih sebebi.
    Lakin piyasa yavaş ve herkes problemli diyor.

3- Vw Passat B5.5 1.6 102 hp.
    1.6 seçmemizin sebebi piyasada tutuluyor ve diğer turbolu modellere göre daha az problemli olması.

4- Renault Megane 2 1.6 110hp benzin.
    Linea ile aynı geçerli sebeplerden dolayı listede.

5- Honda civic 1.6 İes 2000 model.
    Sorumsuzluk performans az yakıt tüketimi piyasa parça konusu her konuda çok iyi.
    Tek sıkıntı aile arabası olmaktan çıktı mı artık?
    Diğerlerine göre bagaj ve iç hacim olarak aileye küçük mü gelir?
    Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içlerinde en yeni olan linea,şubat ayında bende linea aldım ama 1.6 emotionplus donanımda,450 liraya bulunabiliyorsa 1.6 derim,1.3 biraz ağır kalıyor o kasaya ama alınırmı alınır,şubattan bu yana parçası konusunda hiç üzülmedim,gerek tofaş,gerek internette rahatlıkla çoğu parçasını buldum,ustası deseniz zibille var.1.6 alınacaksa debriyaj set,triger değişimi yeni yapılmış olanı denk getirin,eğer lancia olarak debriyaj alınacaksa 40-50li rakamlar çıkıyor,ama sachs yada luk alırsanız yarı fiyatına çözerseniz.1.6lar 1.3ler kadarda kurumda bağlamıyor,e5 1.3lerin bazılarında yağ yakmada görülebiliyor bu arada.geçmiş zamanda 1.4 tjet sport grande puntoda sahibiydim,linea yol tutuş konusunda daha kararlı diyebilirim.linea konusunda aklınıza takılan bir şey olursa yazarsınız
    Linea 1.6Mjet

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben benzer bütçeyle araba alacak arkadaşıma ticari taksi çıkması 1.3 Egea aldırttım. İlk sahipleri ve şoförsüz olarak kendileri kullanmış aradık özellikle. Motoru yapılmış 630 bin kilometrede aldık. Koltukları kılıf ile kullanılmış büyük kazası falan da yok. Aracı gören herkes 100 bin kilometrede hususi kullanmış arabadan temiz diyor. 8-9 ay kadar oldu sadece yağ değiştirip biniyor. 400 bine aldık biz 300’e de çıkma var 250’ye de iyi araştırıp yüksek model bu tarz bi araç tercih edilebilir. Fikir olsun diye yazmak istedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben benzer bütçeyle araba alacak arkadaşıma ticari taksi çıkması 1.3 Egea aldırttım. İlk sahipleri ve şoförsüz olarak kendileri kullanmış aradık özellikle. Motoru yapılmış 630 bin kilometrede aldık. Koltukları kılıf ile kullanılmış büyük kazası falan da yok. Aracı gören herkes 100 bin kilometrede hususi kullanmış arabadan temiz diyor. 8-9 ay kadar oldu sadece yağ değiştirip biniyor. 400 bine aldık biz 300’e de çıkma var 250’ye de iyi araştırıp yüksek model bu tarz bi araç tercih edilebilir. Fikir olsun diye yazmak istedim.
    Aynen taksi çıkması Egealara da bakıyorum ama taksi çıkması hakkında hiç iyi şeyler okumuyorum.
    Yoksa yeni motor yapılmış büyük kazası olmayan Egea çok mantıklı olur.

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MURAT_HLX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içlerinde en yeni olan linea,şubat ayında bende linea aldım ama 1.6 emotionplus donanımda,450 liraya bulunabiliyorsa 1.6 derim,1.3 biraz ağır kalıyor o kasaya ama alınırmı alınır,şubattan bu yana parçası konusunda hiç üzülmedim,gerek tofaş,gerek internette rahatlıkla çoğu parçasını buldum,ustası deseniz zibille var.1.6 alınacaksa debriyaj set,triger değişimi yeni yapılmış olanı denk getirin,eğer lancia olarak debriyaj alınacaksa 40-50li rakamlar çıkıyor,ama sachs yada luk alırsanız yarı fiyatına çözerseniz.1.6lar 1.3ler kadarda kurumda bağlamıyor,e5 1.3lerin bazılarında yağ yakmada görülebiliyor bu arada.geçmiş zamanda 1.4 tjet sport grande puntoda sahibiydim,linea yol tutuş konusunda daha kararlı diyebilirim.linea konusunda aklınıza takılan bir şey olursa yazarsınız
    Bu paraya 1.6 temiz biraz zor hocam. Denk gelirse elbette 1.6 tercih edilmeli ama zor.

calamityeas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşımın aile aracı küsür yıldır onlarda 500e düşünürseniz ikram ettirelim Just a moment...

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komşumda 1.6 Linea var Dynamic Plus paket, dijital klimalı çelik jantlı vs 170 binde orjinal. Değişeni yok ama bel altında bir kaç parçası hariç boyası var diye biliyorum. Uzun yıllardır babası kullanıyordu şimdi otomatik alcakları için satıyorlar. 450.000 TL bandına bırakmayı düşünüyordu, düşünürseniz fotoğraflarını gönderebilirim.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni konu açmayayım bu bütçelere otomatik ve lpg uyumlu ne önerirsiniz. şehrin dışında çalışıyorum hanım şehir merkezinde. günlük işe gidip gelmelik tüpte sorunsuz, otomatik olması şart mümkün olduğunca sorunsuz araç önerileriniz var mı?
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot 107 / citroen c1 işletme maliyeti olarak uygundur.

Motor şanzıman toyota olduğundan da sorunsuzdur. LPG her araçta sorun yaratma potansiyeli olan bir icat, yıllarca kullandık evet ama şartlar müsaitse lpg siz bir araç daha az sorun çıkarabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler