User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Mazda 6 (gh) vs accord 8. Nesil

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mazda 6 (gh) vs accord 8. Nesil

2009 civarı Mazda 6 GH kasa kodlu 2 litre benzinli 147 hp otomatik

2009 Accord 8. nesil 2 litre otomatik olanı hakkında bir karşılaştırma istiyorum.

2 araçta lpg li olacak 2 araç ta 300k km üzeri olacak.

Mazda 6 ve Accord ile ilgili okuduklarım genel olarak sorunsuz araçlar oldukları yönünde.

Mazda da direksiyonla ilgili bir kronik var diyorlar. Lpg uyumu var 2 sinde de. Yakıt ş.içi 11-12 lt arası lpg de 14 civarı anladığım.

Mazda da + olarak bose ve hafızalı koltuk var. Accord da hafıza yok bildiğim kadarıyla. Mazda 6 dynamic Accord executive donanım.

Honda net daha hızlı elden çıkar gibi duruyor. Mazda evlat kabilinden.

2 sinden birini neden almalı neden almamalı, sürüş keyfi olarak hangisi daha iyidir. Son hız ya da 0-100 vs konu dışı.

Mevzu sorunsuzluk ve konfor odaklı olarak kıyaslamak.

Haydi tech aksın bilgiler
    Konu KÖROĞLU tarafından (06-04-2026 Saat 13:30 ) değiştirilmiştir.

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgiler akamadı gönlüm accorddan yana çünkü mazda sahipleri keşfedilmeyi bekleyen cevher gibi hissediyorlar ve insanı soğutuyorlar. fiyatları da hiç uygun değil. accord d sınıfı olduğu için civice göre uygun fiyatlı alınabilir.
    turbocuk istiyoruz

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Accord kullananlar görmüştüm forumda ama Mazda 6 hiç yok ya, youtube videolarından bir şeyler araştırsan daha iyi gibi

Bir de Facebook grupları akar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgiler akamadı gönlüm accorddan yana çünkü mazda sahipleri keşfedilmeyi bekleyen cevher gibi hissediyorlar ve insanı soğutuyorlar. fiyatları da hiç uygun değil. accord d sınıfı olduğu için civice göre uygun fiyatlı alınabilir.
    hahah valla tam olarka öyle oldu.

Neyse ben öğrendiklerimi yazayım.

Genel olarak gh kasalar 2.0 mpı olanlar 147 hp olanlar LPG ile uyumlu ve sorunsuz motorlara sahip.

Şanzımanla ilgili sorun yaşayan yok gibi, yağı değişmek genel olarak kafiymiş.

Kronik direksiyon kutusu ve torpido sağ kısmın deforme olma sorunu var.

Yağlı motor kulağı parçası oem olmadıktan sonra iş görmüyormuş ve oem için güzel rakamlar telaffuz ediliyor.

Farları kronik göstermeme sorunu varmış, çare bi-led diyorlar. Genel olarak sorunsuz arabalar diyor herkes.

fl22 diye bir soğutma sıvısı kullanıyor araba muadili yok gibi bişi, olanında 5 lt si 4500 TL gördüm nette.

Benim baktığım dynamic + donanımlıydı. Gri deri + bose + roof + hafızalı koltuk çok çekici gelmişti. Ekstra olarak diğer incik boncuk donanımlar işte.

Dışı beyaz içi açık renk deri olan çok az varmış bu arada.

Neyse kendi aracımızın satışı enteresan bir gerekçe ile iptal olunca bizim mazda hikayesi son buldu Vardır bir hayır diyip gelecek maçlara bakıyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Accord kullananlar görmüştüm forumda ama Mazda 6 hiç yok ya, youtube videolarından bir şeyler araştırsan daha iyi gibi

Bir de Facebook grupları akar
    az önce bir arkadaşımın 2.0 exclusive mk7 accord unu kullandım. Hacim var ama tork yok. C4 den sonra bi garip geldi bağırıyor ama gitmiyor gibi, alışmışız alt devirde torka.

Araç genel olarak makul o yılların üretimine göre güzel hatta, netice de D sedan ne olursa olsun kalite iyi.

Koltuk ısıtma + roof + elektirkli koltuk c4 sonrası iyi hissettirdi. Dİreksiyon hissi güzelmiş, üzerindeki 18 janltara rağmen tepkiler güzel. Sağdan ufak ufak git arabası.

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Accord'u gördükten sonra Mazda'yı hiç gözüm görmedi abi

Aynı paralara alınabiliyorken, seninde yıllaaaar yıllaaaaar boyu kullanmayacağını tahmin etmemiz zor olmadığından, Accord'u al geç derim.

Şeker beyazı + sunroof + tatlı bir basıklıkla görsel olarak çok hoşuma gidiyor benim. Zaten o yaşlarda alacağın arabayla ilgilenecek, yaparken keyif alabileceğin yüzlerce şey olduğuna hem fikirizdir.

En ölü rakama en güzeline sahip olman dileğiyle
    - Bize Her Yer TRABZON

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 değil de 2004, 2.0 değil de 2.4 olsun dersen ilan dışı satılık temiz ama güneş yanıklı bir Accord var müdür

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler