yok artık:D ORDA KOCA JRSDC mi Öle bişiler yazıyo::) senın arabayı mrk edıom ama schargerlı ctr hıc gormedım:D
Printable View
CTR yi bilmiyorum ancak benim RS ile arkadaşımın düz vites 330ci ile 3. vitesin sonuna kadar 0-160 denediğimizde yaklaşık 2 boy arkamdan geliyordu 4. vitese atığım zaman arayı kapatıyordu.
328 olsun 200sx olsun çok güzel araçlarda stoc karşılaştırmada 10 yaşını aşmış araçlar olduğu için biraz haksızlık yapılmış gibi oluyo 10 yılda ölen beygirlerde olmuştur mutlaka
hangisi geçer diye yorum yapmıcam ben sonra fanatik oluyoruz
ama verseler ya type-r ı alırım ya 200sx i biri roll king diğeri drift king :)
astra 1. ve 2. viteslerde 0.65 bar, 3-4-5 te 0.8 bar basıyor diye biliyorum bu yüzden ilk kalkışta ağır kalıyor ;)
200sx ctr 328 astra gelir sıralama böle olur bence ama aralarında 3-5 boy fark olucağını sanmam
Bizim sarı da fena deil hane;) Astra ep3 ü 200 e kadar geçemez,stocksa eğer turbosu verimsiz. 100-170 arasında bence typer hepsinin önünde olabilir. 328 hakkında çok bi şey söyleyemeyecem ama tolga denendi deosa çok da şaşırmam 328 de boru deil;) Eğer yarış 230 da bitecekse çok süprizli bi yarış olur sonucu kestirmek kolay olmaz. Belki bmw hepsine bi süpriz yapabilir...ama 100-170 ya da 100-180 olursa typer birinci olur...
Sarıda vmax280 kit vardı :)
ehe ehe, idare eder işte evo360 olacak bakalım;)
ep3-200sx-328-astra
Arkadaşlar bu forumlarda kimse e36 328i yi pek iyi tanımıyor. Eskidikleri doğru. En yenisi 10 yaşını aştı. Kilosuda bahsedildiği gibi hafif değil 1450 kg lar civarı. Ama açıkcası roll yeteneği hiç fena değil. Son sürat yeteneğiyse çok çok ii. Zamanında yapılan denemelerde astranın önünde tamamlıyordu. sx le yada type r ile deneme hiç yapmadık açıkcası. Tahminim ep3 önde olur ama oda farklar atacak nitelikte olmaz.
Ek bilgi olarak e36 328 ler ile e46 330 lar birbirine yakın gider. çünkü e46 lar iyice ağırdır.
o vectralardan bırı bendım :)