-
torksuz beygir sesi bu patinajsiz yansiz olmadan gider makine dediin boyle bisey abi biz eglencesine arkadan kaki$in turbosunu seciyoruz bozmaya calisip bozuyoruz buna benzer makineli bi arabayi bozamayiz heralde ah nasi guzel bi$i ya allah kahretsin bittim baya
s2k'da 5500de vtec acip mutlu olsun duz gidiyo desen gitmiyo yan gidiyo desen gitmiyo arada kalmi$ bi vasita...
$imdi fantezime ba$liyliyorum
bu kondisyonda bi takim impreza kapagi icad edilsin impreza'nin ej20sine kapaklar takilsin 9kompresyon equal lenght turbo manifoldu external wastegate gt30r hic susturucusuz bi egsoz fazlasina gerek yok 220km/h topspeed olucak shekilde bi sequential $anziman butun difransiyellere mekanik kilit 4 poryayada helalinden bi ap racing disk kaliper suspansiyonda ohlins aliriz ayip olmasin tek bitane recaro koltuk ona 5 nokta emniyet kemeri uf be gece gunduz her viraji zorlarim heralde arada uzun yol giderken uzatiriz 280km/h felan gitsin...
bu kondisyonda bi kapak ej20'de olursa gt30r'i vakumlayabilir tabi o zaman buluruz flow mapleri inceler bulurz biraz buyuk bi turbo biri kapagi yapmaya baslasin.........
cage'i unuttuk onlarida koyun enjektor beyin felan lazim onlarida alin ben geliorum :beuj:
-
Desmosedici goruntusu yeter ahmetcım hala haya haya de sen alsana hayyyyyyaaaaaaaa
-
-
-
bence bu ikisini karsilastirmak yanlis olmus. hayabusa zamaninin en deli motoru hala da ole denebilir. bikere fiyatlar alakasiz yani. araba karsilastirirken bmw ile toyota icin derler ya bmw de sole konfor var bole saglam cart curt, bunda oyle bisey de yok. ikisi de motor biri sadece digerinden daha hafif ve daha guclu. arada ki $50.000 lik fark cok sacma bence. ikisinide verseler tabiki ducati yi secerim ama bence hayabusa yi ZX 12R ile falan kiyaslamak lazim bu biraz klasman disi olmus
-
-
Desmosedici (bir aşkın başlangıcı) ama çok sosyete kendisi o ne fiyat öyle yanına bi rakam yapıştırıp motogp de yarışıcaz sanki. Busa iyidir hoştur tasarımıda güzeldir ( onca seneye ragmen)
-
sırf sesi için bile alınabilir Ducati
-
-
bu arada verilen ses cekiminde mubarek formula 1 gibi ses cikario ama youtube a girip bi desmosedici rr yazip bakarsaniz mubarek fart can gibi cikio sesi. anlayamadim valla
-
Hayabusa alırım aradaki fiyat farkıylada turbolarım :) Sonra ortada ducati felan kalmaz