tr nin en hızlı atmosferik type-r ı ile filtreli egzozlu yazılımlı hafifletilmiş 286 lık m3 ne olur?
tr nin en hızlı atmosferik type-r ı ile filtreli egzozlu yazılımlı hafifletilmiş 286 lık m3 ne olur?
HULk ile 286 lık içi sökük bir m3 denemişti M3 en baştan beri öndeydi uzunda da zaten fark açılır sanırım![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
streetfire'a gir ER type-R videolarını izle.
hafifletilmis derken ne kadar hafif olucak e36?
Experience is what you get when you don't get what you want.
ben bu hafta sokuyom egzantrıklerımı..baska arkadaslarımdan rıcacı olurum,cunku hafıf duzguın yuruyen m3le ne olur dıe cok merak ettım..rakıp ıı ama benım aracım cok soft tune du bı k20 ıcın..ama trde pek fazla egzantrıklı ctr olmadıgı ıcın hard olanları goremıyoz..dj kaanın aracının speclerı cok ıı mesela onu ayarı bıttıkten sonra zewklı olur..2.0lt ıcın en ıı speclerden bı tanesı..pıston var egzantrıklerı daha agresıf,headersı cok ıı,guzel yurur
gecen hafta eksıklerımı gıdermıstım e46 smg ıle denedık,bekledıgımden cok gectık,270 275e kdr bastık,hala acıyoduk..o arac cabrıo ıdı hardtopu ustundeydı..fakat ust kapagı egzantrık horuzu,egzantrıgıne kdr yenı degısmıstı..dedıgım gıbı m3 hafıflerse cok sıkı yurur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)