sonuc olarak dpf iptal ve yazılımlı polo sadece yazılımlı blue ile baş edemiyor mu yada aynımı gider
Printable View
sonuc olarak dpf iptal ve yazılımlı polo sadece yazılımlı blue ile baş edemiyor mu yada aynımı gider
Ben geçebileceğini düşünüyorum
bende 1.6 e-hdi 110hp 270nm Citroen C4 var, Focusu alıyor.
1.6 multijetle hiç denemedim. 1.6 bluehdi 120hp belki alır diye düşünüyorum onda da 300nm tork varmış fakat c4 bravoya göre ağır kaçıyor.
USA de 328d var, bizim buradaki 320d.
yazılım polo tdi-yazılımlı blue crdi
bence crdi alır.
Crdi kullanicisi olarak crdi diyorum :ninca:
ıkısıde yazılımlı halde accent blue alıyor o kesin de
1.6tdi rapid nasıl acaba? O da hafif bir araba, yazılımla zalim olmaz mı? :D
focus başarılı gerçekten focusu suan satmam gerekıyor ama sırf dıreksıyon sistemi verdıgı tepkiler ve yol tutuşu için satmak gelmıyor ıcımden senelerdır focusa bınıyorum vazgecemıyorum yanı araba tren gibi nasıl bı alt takım dıreksıyon sıstemı yapmıslarsa bılemıyorum
Hangi sınıfta ve kalitede değerlendirirsiniz bilemem ama bence hyundai accent era...
1.6 dci megane yok mu ? :(
Suan En Hızlı Dizeller ;
1. Astra J 1.6 CDTI Sport 136 PS
2. Hyundai İ30 1.6 CRDİ DCT 136 PS
3. Megane III Gtline 130 PS
Valla astra 1.6 cdtı bana kalırsa tam bi hüsran. bana çok hantal geldi.
suan c sınıfında en hızlı 1.6 dizel stock motorla 1.6 120 hp 320 nm tork la gerek 0 100 gerek top speed'de fiat egea dır malesef :)
Fiatın dizelleri gerçekten tehlikeli (:
fiat egea cok basarili , istenilen cogu seyi karsiliyor.Mantikli araba yapmislar
Mevcut Mini cooper 1.5 d veya r56 1.6 d
Su an yazilan tum araclardan ( astra cdti 136 hp ,megane dci 130 hp,accent/i30 136 hp , egea multijet 120 hp vb) daha hizli
Acip fabrika verilerine bakabilirsiniz
Alt kategoride daha hizlisi gelmedi aklima belkide yoktur.
Aslında egeay'la aralarında aman aman bir fark yok. 0-100 de yarım saniye, son hızda 5 km. filan fark var ki garip olan egea'nın beygir olarakta tork olarakta cooper'dan güçlü olması. Sanırım cooper'ın dişli kutusu daha başarılı.
Ben egea'yı test etmedim ama benim 120 beygirlik bravo 200'e kadar kesintisiz ilerliyor. Egea'nın bir tık daha başarılı olduğunu tahmin ediyorum.
Egea yı düşünmedim yazarken açıkçası. Yeni bir model olunca hala alışamadım. :D Egea yakın bir arkadaşımın kardeşinde var o aldı. Ben görmedim aracı ancak arkadaşım çok iyi gittiğini söylemişti, kendiside corolla dizel sahibi... Cooper dizeli güncellenir ve güç kazanınca çok ciddi gider diye düşünüyorum. Cooper da 6 ileri zf vardı sanırım... Birde sadece motor etki etmiyor tabi ki bu olaya dediğiniz gibi, motoru yere aktarmakta çok önemli, şasisi de çok rijit cooper ın bunlarında illa ki küçük bir etkisi vardır. Ancak dediğim gibi bu avataj yüksek hızlarda yok bence cooper için. yüksek hızlarda çokta iyi olmadığını dşünüyorum...