paran yetiyorsa mersodan şaşma
Printable View
paran yetiyorsa mersodan şaşma
mercedes tek gecerim:icon_tup: volvoda zevkli arac;)
Chrysler-Dodge at, hayatımın sürekli tekrarlanan hataları. :D Gerisi iyidir. ;) Merso tercihim olur tısır tısır gider walla.
volvonun t5 motorlu bi modelini alıp lpg yapmak da iyi fikir mesela :)
ama bütçe biraz zorlanabiliyorsa s40 1,6d derim..
valla mercedes fikri 1600cc oldugundan ederi azaldı baya, volvo da alırsak 2.0d, ekonomi dusuncesındeyız de işte birazda euro yakıyor bizi..
Ne demek istediğini tam anlamadım ama 1600 cc olması sorun sanırım.Vergi diliminin düşmesi ve atmosferik bir 1600cc olmadığını biliyorsundur.1.6 turbo 154hp güç üreten gayet performanslı bir motoru var.Basmadığın zaman da standart bir 1.6 araca yakın yakacaktır.
tamam işte diğer arabalar 2000cc vergileri çok az düştü, ama mercedes 1600cc olduğundan vergisi bayağı bir azaldı, daha avantajlı durumda dıyorum :)
Beslemeli Mercedes normal 1.6'lar gibi yakmaz. 150 hp'nin üzerinde güç var ve de araç ağır. Diğer üçünden de önemli derecede fazla yakar. LPG gerekir ki sıfır Mercedes'e biraz ayıp olur bence. :)
Neden binilmez 4 silindirli makinaya?
Evet neden binilmez 4 silindirli Mercedes'e?
konuyu biraz geç okudum galiba ama s40 aldıktan sonra 16 d olan motor da oldukça iyi
ne gerek war ? 1. soru
2. genel olarak a serisi hariç bütün mercedeslere ufak geliyo 4 silindirli makinalar ayrıca komprasör war derseniz 70 000 km de kapaktan buji atabiliolar :)
bu güne kdr ewimize allaha şükür 7 8 tane mercedes girdi çıktı 2 si 4 silindirliydi 2 sndende werim alamadık malesef
mercedeste gerçek kalite 6 silindirden başlar we yukarı doğru artar :)
Zaten Mercedesi katogarimizden ayırdık, tuzlu kaçıyor biraz:D:D. Euro düşerse yine gündemimize gelecekte Sebringle Avenger için konuşanımız yok hiç?:D Yok mu forumdan birilerinde?:)
Volvoların içi çok garip Mercedes C200 komp sahibi olrak C diyorum ;)
Fakat 2. el bu paralara ciddi şeyler alırsın.
Yakıtta da çok yakıyormuş Mercedes, 2 araç var ve 2 araç günde en az 75 er kilometre yapıor. E cebimizide düşünmek zorundayız:D