Kayıt ol

Kapalı konu

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 15-03-2009, 15:26   #172

CemVteC - ait Avatar

Otomobil: ........

STP´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne kadar arabacı oldugun bellı yaw anlayamıyomusun hıssederek
yanılmısımm
CemVteC isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 15-03-2009, 15:27   #173

edo typer - ait Avatar

Otomobil: Evo IX

Bullet´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
0.9 larda falandı yine zaten ismailde biliyordu bunu bilmediğini iddia etmiyor, o gece gns ile denediklerinde ikiside sorun olduğunu biliyordu bile bile denediler
yanı ızmıre ozel bı sıkıntısı yoktu? bız sıkıntılı oldugu bılınen aracla denemedık dımı? her zmnkı gıbıydı? benle denrken bı sıkıntısı oldugu ıse vıdeoları sılerım telımden,ben sıkıntı aracı gectım demem..

http://img389.yukle.tc/image.php?id=86372KhIt.gif
edo typer isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 15-03-2009, 15:29   #174

CemVteC - ait Avatar

edo typer´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yanı ızmıre ozel bı sıkıntısı yoktu? bız sıkıntılı oldugu bılınen aracla denemedık dımı? her zmnkı gıbıydı? benle denrken bı sıkıntısı oldugu ıse vıdeoları sılerım telımden,ben sıkıntı aracı gectım demem..
sıkıntısı oldugu bılınıyodu fakat duzeldıı dıyee denedık bız ama sorun arabanın duzelmemeıs olmasıymıs erdem yanı ıstanbuldan berı basınc sorununu halledemedık
Eski 15-03-2009, 15:31   #175

edo typer - ait Avatar

CemVteC´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sıkıntısı oldugu bılınıyodu fakat duzeldıı dıyee denedık bız ama sorun arabanın duzelmemeıs olmasıymıs erdem yanı ıstanbuldan berı basınc sorununu halledemedık
yanı ısmaıl aracın hıc bır zmn 1.2 basmadı dımı? bende cam anglelarımı acamıyom backpressure dan soluyom mu 1.800 ytl verıp headers alıyom,sırf onları acmak ıcın su kadar acık olması lazım dıom mu? bunlar bahane deıldır sen basınc basamıyon bende acı acamıyomama aracım her zmnkı gıbı bı degısıklık yok..acı kısmam gıbı bısey soz konusu deıl..sendede aynı sekılde 0.9 basıyodu hala 0.9 basıyo coolerdakı catlak yapıldı debrıyaj degıstı..

Eski 15-03-2009, 15:31   #176
STP

STP - ait Avatar

Otomobil: k20a2... UD corsa...

basınc sorununu halledemedın ama nıhayetınde ıstanbuldakı basıncınla aynı basıncı basıyordun ama coolerın ızmırde yapıldı ve baska balatan degıstırıldı. yanı aracın hızlandı...
STP isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 15-03-2009, 15:31   #177

CemVteC - ait Avatar

STP´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
basınc sorununu halledemedın ama nıhayetınde ıstanbuldakı basıncınla aynı basıncı basıyordun ama coolerın ızmırde yapıldı ve baska balatan degıstırıldı. yanı aracın hızlandı...
ewt ist gore daha ıyı dıyeblırım basınc sorunu dahılınde tabı
Eski 15-03-2009, 15:36   #178

Oytun - ait Avatar

Otomobil: www.budasepete.com

edo typer´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
soyledigini anlamadım tam ama sana soyle anlatıyım durumu

istanbulda 0.8 - 0.9 basıyordu mafında arıza vardı debriyajı kacırıyordu intercooleri catlaktı

izmire döndü debriyaj değişti intercoolerdeki çatlak farkedildi, az basmanın sebebi odur dendi mafta o yüzden eksik okuyordur bozuk görünüyordur dendi konu geçiştirildi.. araba catlak ve debriyajdan sonra daha iyi yürüyor gibi geldi ismaile telefon actı bana sorun düzeldi, catlaktanmış dedi.

seninle denedi sonra arabasında hicbir sorun kalmadığını zannederek

aynı gece beni hava alanından aldıktan sonra arabasının ölçümlerini yaptım ve yine aynı şekilde mafın bozuk olduğunu ve eksik basınc oldugunu farkettim, demekki farklı yerden kaynaklanıyormuş problem, daha henüz bulunmadı sorun oda sanırım ismailin işleri yogun oldugu icin ilgilenememesinden.

özetle o gece denediğinizde ismail arabasında sorun olduğunu bilmiyordu ama arabasında sorun vardı aynı sorunda hala devam ediyor, stock'a yakın boost ile yuruyor suan arac.

denediğinizde aranızdaki farkı ne kadar etkiler duzeldiği zaman orasını ben bilmem ama denersiniz ismail sorunlarını hallettikten sonra, bu sorunlar onu ne kadar etkilemiş onuda görmüş olur, denemelerin amacı bu. bu kadar birbirinizi kırıp üzmeyin boş yere...
Oytun isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 15-03-2009, 15:41   #179

edo typer - ait Avatar

bız bu sebepten vıdeo yayınlamıyoruz..bız araclarımızdakı eksıklerı gormek ve yaptıgımız yenı seylerın farkını anlamak ıcın denıyoruz..ısmaılle ve ugur abı ıle ne zmn olursa olsun denerım..bunu ısmaılle ugur abıde bılıyo..arıyolar cok ekstara bı ısım yoksa denıyoruz ztn

Eski 15-03-2009, 16:21   #180

M3CSL - ait Avatar

Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90

edıt......

Straights are for fast cars, but turns are for handling cars
Best handling FWD car replica Focus St

Son Düzenleyen M3CSL; 15-03-2009 16:27.
M3CSL isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Kapalı konu

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 05:42 ::::