|
|
#39 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
bizim kim olduğumuz hakkında herhangi bi fikrin var mı böyle konuşabilyorsun?
''ayrıca yarış pilotu olabilecek kadar görmüş geçirmiş adamlarla bu işi yapıyosaniz helal olsun. hoş o potansiyelde bi insan böle bi işe sadece güler, o da ayrı mesele.'' |
|
|
|
|
|
#40 |
![]()
Otomobil: VW
|
önemli insanlarsanız, buraya yazmadan önce kendinizi tanıtabilirsiniz, biz de kimle konuştuğumuzu biliriz. ama sanmıyorum benim dediğim anlamda otorite olabilecek kadar test yapan insanlar olduğunuzu, hepimiz gibi eğlence amaçlı yarışan gazlayan insanlarsınız diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#41 |
![]()
|
güzel düşünmüşsün afferim
|
|
|
|
|
|
#42 |
![]()
|
peki sen karşındakine ne ölçüde saygılı yazman gerektiğini biliyor musun? bak ben bu kadar dikkatli mesajlar atıyorum, sen afferim falan diyemezsin.
|
|
|
|
|
|
#43 |
![]()
|
seni tebrik ettiğim için afferim dedim. neden ezildin ki lafın altında
|
|
|
|
|
|
#44 |
![]()
|
neyse sıkıldım kelimelerle oynamaktan boşver herkese keyifli günler diliyor, köşeme çekiliyorum
|
|
|
|
|
|
#45 | ||
|
TechTurkey
|
Ben tam anlıyamadm kusura bakma Neden dersen bu önce sen bnm kim oldugumu biliyormusun tarzında yazdın sonra böle dedin acıkcası kafam karıstı.. |
||
|
|
|
|
|
#46 | |
|
TechTurkey
|
İstanbuldasın cjpde 25 sayfa tartısıldı dıe ankarada denenmıs gecmıs. Ordamıydınız ? araclar fabrıka cıkısımıydı ? S2k arkadasımındı standart olmadıgını soleyebılırım emınımkı wrx te standart deıldı herneyse tek bı denemeyle sonuca baglanmaz hıcbıse __________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
|
#47 |
![]()
|
ben bu cümle ile ''biz önemliyiz laflarına dikkat et '' mesajı vermeye çalışmadım. sadece arkadaşın tanımadan sanayi gazcısı yapması hoşuma gitmedi
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
TechTurkey
|
burda kımse kımseye otarz bı muamele cekmez helekı Can kımseye cekmez ayrıca sanayı gazcısı lafınıda ılk kez duydum neyse ortam gerılmesın yeterkı
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
TechTurkey
|
can da sende bizim dostumuzsssunuz CJp de çok yakın arkadaşlarımın sitesi ama siz biz değil burda amaç fikirler aaa ölemi bbb bölemi diye konuşmak dğeil herkes kendi fikrini söler kimsenin kimseye laf koyup işleri geri yazmasına müsade etmem etmicemde ondan dolayı fikirlerinizi yazın s200 konuusuna gelince senin ın arabası şuanda gayet güzel subaru ile bene tekrardan denerse geçebilir
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Misafir
|
bence fikirlerimizle birbirimizi aydınlatmak varken böle tartışmalarala hiç bir yere varılamıyacağına inanıyorum,birinin bilgisi daha az diye,yada her hangi birinin konumu düşük diye bunu dile getirmek bile yanlış,kimse anasının karnında doğduğunda modifiyeci değildi,üyelerin bilgi paylaşımı ve yardımlaşma amacıyla burda bulunduklarını düşünüyorum,yoksa yanılıyormuyum?
|
|
|
|
#51 |
![]()
|
peki o zaman. özür dilerim can kardeşim.
|
|
|
|
|
|
#52 |
![]()
Otomobil: Scirocco
|
|
|
|
|
|
|
#53 |
![]()
Otomobil: SUBARU 01' WRX + 99' FORESTER TURBO / HONDA SCOOTER
|
|
|
|
|
|
|
#54 |
![]()
Otomobil: Scirocco
|
sen yokmusun suat....
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
TechTurkey
|
burası at kosturucagın forumlara benzemez burda kapak mapak dıyemezsın
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#56 |
![]()
Otomobil: SUBARU 01' WRX + 99' FORESTER TURBO / HONDA SCOOTER
|
mesaj gideceği yeri nasılda biliyor
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
TechTurkey
|
varsa dıcekbıseyın saklanma msj ların arkasına
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |