|
|
#20 |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
Si bence daha iyi satarken daha kolay satılır,parçası çok daha kolay ve çabuk bulunur..
|
|
|
|
|
|
#21 |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
2 sınıde almam, astra gsı fılan bakardım herhalde tabı butcede onemlı,
oncelık ne performansmı o onemlı __________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for handling cars Best handling FWD car replica Focus St
|
|
|
|
|
|
#22 |
![]() |
evet kanka ortak bir motor.
200vi üzerindeki motor twin cam integra motorudur. her vitesinde şaseyi çatırdatan bir kuvvete sahip. ben olsan hiç düşünmeden 200vi alırdım. si a yapılacak headers cai zar zurt hikaye yani. stock 200vi tokat tokat gider... |
|
|
|
|
|
#23 |
![]()
Otomobil: astra coupe
|
sfi astra gsi iyi seçenek olur bence...
ikisi arasından çok modlanmıcaksa rover daha iyi stockta hondayı rahat geçer sanırım... |
|
|
|
|
|
#24 |
![]()
Otomobil: Vw 9n
|
2-3 sene kullanıp satıcaksa si alması daha mantıklı ama benimle beraber yaşlanıcak derse rover alsın
|
|
|
|
|
|
#25 |
![]() |
satmak için alınmıcak eğer tatmin ederse bu arac böle gider eğer olmazsa belkide baska spor veya ailevi araclara göz atılabilr suan için gelecek hakkında birşey diyemem
|
|
|
|
|
|
#26 | |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
seçim yapacak arkadaş da bunu dikkate alarak yapsın seçimini, sonra honda motoru olduğunu zannedip gider rover alır beklediğini bulamaz. k serisi motor hararete karşı hassastır, bu yüzden conta problemi yaşatır sahiplerine dönem dönem. si'daki d16 da muazzam bir motor değil, alırsan b16'lara bakıp iç çekmediğin bir gün bile olmayacak ama d16, k serisinden her zaman için daha sorunsuzdur. her ne kadar vvc olduğu için k serisi çok daha albenili olsa bile... |
|
|
|
|
|
|
#27 |
![]()
Otomobil: dutch cars , jap bikes
|
http://www.youtube.com/watch?v=QbkTqBSnNP4
araclarin speclerini bilmiyorum ama bilen arkadaslar yazarsa daha guzel fikir verir bence 200 vi ler hakkinda.. |
|
|
|
|
|
#28 | |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
bnde b18a demedim ztn o motora 1.8 146 hp lik motor hondayla ortaklık sonucu çıkan bi motor integranın üstünde yok o motordan ayrıca bnde rowerın hararet sorunu yok demedim hangi kaynaktan okudun bu bilgiyi bi yollarmısın o kaynağı __________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
![]()
Otomobil: dci
|
ikisi arasında hiç düşünmeden honda alınır...
yedek parça , servis , performans arttırımı için elverişlilik , bütün dünyada halen modifiye parçalarının üretiliyor olması , kasasının güzelliği , sorunsuzluğu , motor tamamen patlak olsa bile ülkemizde motorunun komple bulunabilme kolaylığı vs..vs.. |
|
|
|
|
|
#30 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#31 |
![]()
Otomobil: i"S" it love
|
Rover stock haliyle Sİ n içinden geçer durur tekrar geçer ... Denenmiştir.
|
|
|
|
|
|
#32 |
![]()
Otomobil: LOADING...
|
Türkiye şartlarında si yı tercih etmen daha mantıklı olur bence
|
|
|
|
|
|
#33 |
![]()
Otomobil: EM -Z4- ..%3 hısseli UR aReS :D
|
si kesınlıkle =)
__________________________________ 34 EM 035 powered by acıkelotomotiv... powered by p.p.r. motorsport |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Misafir
|
piyasa fiyat vs sine ve çıkarıcaı sorunlara pek bişey diyemem ama yürür açısından sorarsan vi kesinlikle si dan üstün bir araç çok yakın bir arkadaşımda var ve tüplü olmasına rağmen gerçekten keyif verior iç tasarım olarakta kesinlikle daha tatminkar yol tutuşuda gayet güzel eğer aradığınız şeyler bunlarsa tercih kesinlikle vi olmalı..
|
|
|
|
#35 | |
![]()
Otomobil: Time for T
|
|
|
|
|
|
|
|
#36 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
rover nedense seneler boyu sürekli iflas edip durdu bmw bile kurtaramadı roverı...
ama nedense kişisel olarak hep ilgimi çeken araçlar yaptı mesela zamanında 220 turbolar vardı 200 vilerde öyle... ben olsam sanırım kaşına kaşına si yerine roverı alırdım sonra uraşır dururdum satmak için
|
|
|
|
|
|
#37 | |
![]()
Otomobil: stroked Del-sol
|
arkadaşlar şuna vtec demeyin ne olur küfür gibi geliyor blok yapısı hondanınki gibi ama adamlar deiştirmişler silindir kapağı tamammen farklı sadece doch b18 bloğa vtec kapak koyunca hiçbişey eklemeden 180 + hp zaten
__________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
|
#38 |
![]()
Otomobil: GC8
|
neredeyse stock binmeyi düşünüyorsan vi alman daha mantıklı olur. si'da durum nedir bilmiyorum ama vi'yı satması gerçekten zor olur. roverda yedek parça sorunu var diye genel bir kanı var ama yedek parça konusunda sorun yaşayacağını sanmam. ben bu konuda sıkıntı yaşamadım
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |