|
|
#20 |
![]() |
Temsa da sıfır czt yok getirmiyorlar cunku
Liste fiyatı 42 gozukuyordu ama daha uyguna alınanlar oldu __________________________________ Adam kireeeeç tutmuyooooor
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
207GT/RC varken o fiyata nie czt alasın ki...
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#22 |
![]() |
O yuzden liste fiyatı birazcık yalan olmustu zaten
__________________________________ Adam kireeeeç tutmuyooooor
|
|
|
|
|
|
#23 |
![]()
Otomobil: Alfaromeo Mito
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Salak Pejo 6 ileri şanzıman koymadı gitti.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#25 |
|
TechTurkey
|
mini koydurur mu sence o şanzımanı, arada dünya kadar fiyat farkı var. Niye gidip miniyi alasın o zaman.
CZT ile Smart Brabus arasında da yol tutuş farkı ve 7000 euro mu ne fark var. Bir de biraz daha güçlü motoru. Esasında arabalar aynı ama beyinleri ve bir kaç ayrıntısı farklı. Daha pahalıyı nasıl satacak. Skoda-vw-audi nasıll satıyor dersen inan bilmiyorum. __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#26 | |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
TechTurkey
|
minilerdeki şanzumanda getrag, czt gibi gürültülü çok
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#28 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
araba yatıyor yvallah ama salak sacma koptuguna hiç şahit olmadım. ESP si bu sınıf bir araçta çalışabilecek en mantıklı şekilde çalışıyor. KAldı ki bütün araçlar overrate ve gayette keyifli gidiyor. Çok güzel bir araba ama binicem dediğiniz zaman biraz masraflı oluyor. Şöyle ki standartıyla işe gideyim , markete gideyim yazlığa gideym v.s cok cok ideal bir araba modeli ama bir rollinge katılayım , biraz piste çıkayım diyecek olursanız kesinlikle coiloverla başlamanız gerekiyor. Göstergeler , egzozu , evcsi derken en az 5-6bin lira şart oluyor. Tabi bunlardan sonra da şaka makinası oluyor
Bloktan sona kadar iskender egzoz + evc(1bar conti) ile 233hp 280nm gücü var. Tahmin edebileceğinizden daha da keyifli oluyor. Şu zamana kadar kullandığım en keyif aldığım önden çeker araba hatta , tüm mini serileri + gp de dahil olmak üzere..daha ilerisini istiyorum dersen orada biraz sıkıntı başlıyor. Araba japonyada olmadığı için fazla bir malzemesi yok. Elektronik olarak beyinin güvenlik önemleri çok başarılı , biraz uğraştırıyor kısacası... Son Düzenleyen grkm; 19-03-2009 00:41. |
|
|
|
|
|
#29 |
![]()
Otomobil: Mjet-jiguli
|
bilgiler için tesekkürler.2004 mcs alınacagına 2008 czt alırım daha iyi.
__________________________________ DÜNYADAKİ CENNETİM MEMLEKETİM... |
|
|
|
|
|
#30 | |
![]() |
birde görkemcim miniye öle 6-7 bin harcayınca aşağı yukarı aynı rakamları geçiyordu sanırım coltu bir an aklıma cumhur la ii giden siyah bir s vardı o aklıma geldi 2 boy civarı geçiyordu sanırım coltu
__________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
TechTurkey
|
Al bir tane 2008 500 liraya bir tane evc al
araban olsun 200 hp.200+ de olur da böyle gaza sadece sonuna kadar basabildiğin, iki de bir arıza yakan sadece düz gidebilen bir araban olur. Devamsız güç, güç değildir
|
|
|
|
|
#32 |
|
TechTurkey
|
Coltun önü açık çünkü ama o iğrenç kıyma makinası olduğu sürece s den bişey olmaz
ama yeni turbolar basarılı olucak gibi duruyor yakında turbo kitleride çıkıcak miniler için basarılı arabalar turbo varsa limit internallarla sınırlı onları yaptınmı turboyla yani güç çıkar korkmayın
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#33 |
![]()
Otomobil: dci
|
yeni mcs-turbo bence çok daha potansiyelli...ama henüz erken , biraz daha zaman gerekiyor üst düzey power upgrade'ler için...
öte yandan , satın alma maliyetine bakıldığında da czt açık ara avantajlı , bu da önemli bir gerçek... czt kasa değiştirdi ve bence çok çirkinleşti , ithalatı henüz başlamadığı için temsa nın sitesinde fiyat yazmıyordur... bakınız : http://www.mitsubishi-cars.co.uk/colt/ |
|
|
|
|
|
#34 | |||
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
Benim kastım motor için abi sırf motor olarak bakarsan işe manifold egzoz ve evc maliyeti 2.5lira. Bu meblaya bu sınıfta başka hiç bir araç bu kadar hızlanamaz kanımca ![]() Coilover , jant lastik , göstergeleri dediğin zaman 6-7 milyarlık oluyorsun zaten ki bence çok hoş bir araba oluyor . Cumhurla deneyen cooper arkadaşımın aracıydı. Tuna nın setupıyla eş değer malzemeleri vardı ama cumhur da manifold yoktu. Bir manifold un +17hp dynolanmış güç kattığı bir araç söz konusu olunca akın ın eski czt si o miniyle baş ederdi diye düşünüyorum ![]() Birde şöyle birşey var ki bu egzoz evc kombinasyonuyla akın 45bin km boyunca gazladı. E ufak bir çıt gelmedi makinadan. Cumhur da aynı sekilde 25bin km hiç durmadan gazladı. Bahsi geçen mini mesela conta yaktı , diğer bir kaç arabanın başına gelenleride biliyorsun .. O kadar karamsar bakma şu ufaklığına Körfezde aynı pilotla, aynı şartlarda cooperGp den 1-1.2sn kdr daha iyi zaman yaptı o tavuk familyası kılıklı arabayla
Mini üzerinde argesi en yogun firma ALTA bir kit geliştirdi önce 2560la 240whp elde ettiler ama kesmedi 28e terfi ttiler. Yalnız aracın direkt enjksyonla çalışması , sıkıntı yarattı sanıyorum. Ve hala aracın üzerindeki piggyback ünitesi UNICHIP
|
|||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |