|
|
#20 |
![]() |
bizamanlar bi arkadaşlarla m3 mnx karşılastırıyorsuk inatla nsx in 600hp oldugunu söylüyordu neyse bence nsx m3 ten daha özel bir araç ama bulunabilirliği yok malesef hayalde kalacak bir araba
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#21 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
ben iki sene önce otobanda gördüm bizim iş yeri gebze osb de şekerpınar da otobana girdik ist younune dogru otobanda yol durunca yan yana geldik , araç bordo renkli idi ve capon bir amca kullanıyordu sanırım Honda tr den birileridir üst düzey
![]() halen duruyormu bilmiyorum birde plakayası tr plakamıydı onuda hatırlamıyorum
|
|
|
|
|
|
#22 |
![]()
Otomobil: Evo IX
|
hondanın araclarında type s yada type r fazlası bulunmayanlar bıraz zayıf kalıyor..aynı aracın type sı varken neden base modelı ıle karsılastırma yapılıyor..nsx ıle 330 u karsılastırmak gıbı
|
|
|
|
|
|
#23 | |
![]()
Otomobil: yok
|
neyse en ustu warsa oda olur bulursanız denırız ...arkadaslar ben sadece sunu dıyorum en iyi na honda modeli ile denemek ıstıyoruz ... hondanın teknolojı harıkası devir ceviren araclarını gormek ıstıyorum 286 lık m3ile ne olacagını ...
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Kasma deniz yaw geçersin
Senle denicek Hulktan sonra bir Er typer vardı onuda uğurladık haricinde kim var bilmiyorum
__________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
#25 |
![]()
Otomobil: i-30
|
__________________________________ 1881 - 193∞
Son Düzenleyen Berkan; 22-03-2009 00:48. |
|
|
|
|
|
#26 |
![]() |
/// m3 ....
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 05:42 ::::

Senle denicek Hulktan sonra bir Er typer vardı onuda uğurladık haricinde kim var bilmiyorum