|
|
#96 |
![]()
Otomobil: Alfaromeo Mito
|
opc az olan bi model gidisi 2sininde güzel ama opcnin tipide daha bi kaliteli duruo bna göre ben opc tercih ederdim mumkunse mavi ama okadr ucuz alabiliosan 2sinide al bi arkın dedgi gbi
![]() bide nasıl ole ucuza alıosun o dedgn belge nasıl alınıo nasıl bisi hele bi annat bizede da merak ettim cok valla bizde alabilirmiyiz ole bi belge falan dostum aydınlat bizi![]()
|
|
|
|
|
|
#97 |
![]()
Otomobil: Fiesta ST / Mondeo 2.0
|
Corsa opc düzlük performansında 207 rc den bikaç gömlek üstün. 0-110 fabrika verisi yakın durabilir ama testlerde opc rc leri çıtır çıtır yedi. aynı şekilde opc clio rs ten de hızlı düzde.
|
|
|
|
|
|
#98 |
![]() |
He bu arada Erden sende de var mı bilmiyorum,ancak ingiltere de birkaç yerde okumuştum bu şikayeti ,benim araçta da var ne yazıkki.:
Yan aynalar ve tamponların hava girişlerinin oldugu yerdeki boyalar,bir süre sonra çatlamaya başladı...Yan aynalar şu an çatlak dolu mesela... 2. olarak da marşpiyerlerin yapışkan bölümleri atmış,araç ile arasında boşluk var... __________________________________ Best OPC owner yet. |
|
|
|
|
|
#99 |
![]() |
OPC diyorum ben..
|
|
|
|
|
|
#100 | |
![]()
Otomobil: "Corsa OPC" "206 CC"
|
Bende boyle bir problem yok..Sonradan duzeltmis olabilirler.
__________________________________ Corsa OPC V-Max
|
|
|
|
|
|
|
#101 | |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
rc icin de 15 sn cok iddalı agırlık / guc oranına gore .. ikiside bence 15,2 - 15,4 aralıgında gecerler normal sartlar altında 400 mt yi .. |
|
|
|
|
|
|
#102 |
![]() |
Kaç kmde senin arac abicm?
__________________________________ Best OPC owner yet. |
|
|
|
|
|
#103 |
![]()
Otomobil: "Corsa OPC" "206 CC"
|
Benim 8000 kmde..Sadece ilk hafta 3000 km.. kalani 7 ayda.
Ben cok kullanmiyorum Emre.. Evle is arasi 5 dakika olunca...Hafta ici yatiyor gibi .. __________________________________ Corsa OPC V-Max
|
|
|
|
|
|
#104 |
![]()
Otomobil: 106 Gti / Alfa Romeo 156 1.6 T.Spark
|
Hocam engelli raporu ile alıyorum aracı. 1600 cc ve altındaki (araçların türü ne olursa olsun) araçlarda kdv ve ötv ödemiyorum. 5 yıl süre ile vergi vermiyorum. 5 yıl süre ile aracı satamıyorum. Aracı kullanabilecek kişi sayısı 3 ile sınırlandırılmış olduğundan kasko fiyatı da çok daha düşük oluyor. İkisini de alma gibi bir imkanım yok henüz.
__________________________________ Boğaz kırk boğumdan oluşur. Kırk kere düşün, bir kere konuş. |
|
|
|
|
|
#105 |
![]()
Otomobil: 106 Gti / Alfa Romeo 156 1.6 T.Spark
|
Kanka valla haklısın ![]() Evet arkadaşlar OPC de karar kıldım. Allah nasip eder ve bir aksilik çıkmazsa düşüncem bu yönde. İlk olarak GTI'ın satılması lazım. Fikirlerini benimle paylaşan herkese buradan teşekkür ediyorum. Şimdi bende ankette oy kullanayım bakalım TT halkı ankette kimden yanaymış... __________________________________ Boğaz kırk boğumdan oluşur. Kırk kere düşün, bir kere konuş. |
|
|
|
|
|
#106 | |
![]()
Otomobil: 206 kuyik
|
tesekkür ederim...hayırlısı olsun ikiside ideal.... __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
|
#107 | |
![]() |
--- Bugün RCye binmek nasip oldu...Gerçekten güzel araba,opcyi aratmıyor diyebilirim..Tabiki görünüş olarak zevkler ve renkler meselesi.. Kokpit biraz sade geldi o kadar.Performans olarak iyi gibi,ancak opc daha hızlı gibi geldi.Aynı yolda opc ile 220 gördüğüm yerde bunda 210 civarı görebildik arkadaşımla.Yol tutuşu kötü değil,yeterli..Bir eksik yanı da ESP off olmaması...Özellikle kalkışlarda iyi araç.Opc gibi çekiş problemi yaşamıyor.Hızlanma değeri de hemen hemen aynı gibi.Onun dışında bahsedebileceğim kötü bir yanı yok..opc ile arasında da dağlar kadar fark yok...Gerçekten tercih edilebilecek bir araba.. __________________________________ Best OPC owner yet. |
|
|
|
|
|
|
#108 |
![]()
Otomobil: Pejo
|
|
|
|
|
|
|
#109 |
![]() |
Hımmmm iyimiş o zaman..Düğme gibi birşey varmı RC de ben dikkat etmedim ona??
__________________________________ Best OPC owner yet. |
|
|
|
|
|
#110 |
![]()
Otomobil: Pejo
|
Evet klimanın altında bi tuş ile kapatılıyor. GT'lerde de kapatılıyor ama 50km den sonra otomatik olarak acılıyor yanlıs bilmiyorsam. RC de böle bi sacmalık yok
|
|
|
|
|
|
#111 |
![]()
Otomobil: Bravo
|
|
|