|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 106 Gti / Alfa Romeo 156 1.6 T.Spark
|
Merhaba arkadaşlar,
Şu an bir 106 gti kullanıcısıyım fakat aracımı satıp 1.6 fabrika çıkış turbo benzinli araç düşünüyorum. Aldığım gibi kalmayacak, üzerine bişeyler ekleyeceğim. O yüzden geleceğe yönelik başımı ağrıtmayacak bir araç düşünüyorum. Eleye eleye Rc vs Opc arasında kaldık. Uzman kişilerin yorumlarına ihtyacım olacak. Her türlü bilgiye açığım, şimdiden teşekkürler.. __________________________________ Boğaz kırk boğumdan oluşur. Kırk kere düşün, bir kere konuş. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: MK3 Astra GSi & W124 Mercedes-Benz
|
OPC derim ben.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
aratırsan buna benzer bi konu vardı bulabilirsin..
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Fluence
|
OPCek
bence...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Bravo
|
OPC,17 hp artısı olmasına rağmen RC'den daha iyi giden bir araç değil.Bunu fabrika verileri de doğruluyor.Performans açısından birbirlerine büyük bir üstünlük sağlayamayacaklarını düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: R56 Mini CooperS ''John Works''& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER ''Replica VESPA''
|
suan 2side 0 km olarak yok stoklarda hazirana falan gün veriyorlar ve fiyatlarda zamlı sekilde
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
207 rc haziranda ne kadar olcak acaba
bu arada ben ötv indirimi kalkmaz diodum ama unakıtak kalkcak die açıklama yaptı 3 ay sora arabalar baya bi pahalancak o zmn zamda gelirse __________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
207 RC derim opc perf. bekleneni weremior bence....
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Her türlü Opc derim
Opc'nin asaleti |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: dci
|
opc daha potansiyel gibi görünüyor aslında ama , biraz daha zaman geçince 207gt ve rc için (tabii aynı motora sahip olan cooperS turbolar için de) performans upgrade kitlerini görmeye başlayacağız bence...
opc bu piyasada miniler,bmwler,peugeotlar,hondalar gibi parça hareketine sahip olamayacak gibi geliyor bana... zaten bu durum , satış adetleri ile direkt olarak alakalı... opc corsa çok satmadı ve gelecekte de satış patlaması yapacak gibi durmuyor maalesef... o yüzden , ileriye dönük düşünmek gerekirse rc daha mantıklı... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
rc daha mantıklı bence ama şunu unutma 106 nın verdiği zevki bulamayacaksın
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
opc derim
ama fiyat konusunda rc daha avantajlı __________________________________ always AT by AT Almanci Tane-R |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
bence typer al
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Vectra GT
|
__________________________________ http://img21.imageshack.us/img21/8364/23897876.th.jpg BTCC Silverstone Finale Lap- 1992 |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi
|
ben Rc diyorum... OPC nin mod parçalarını temin etmek hem zor hem de masraflı olacaktır...
__________________________________ ![]() EY TÜRK GENÇLİĞİ!
Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
ben opc derdim farklı bir araç olsun piyasadakilerden
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: dci
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 106 Gti / Alfa Romeo 156 1.6 T.Spark
|
Opc için düşüncelerim çok farklı, malzeme olarak ve ya görüntü olarak RC'den çok üstün gibi duruyor. Yol tutuşu ve anlık hızlanmaları pek iyi değilmiş, test eden kişilerin yorumları bunlar. Forumda benzer başlık var ama GT ile OPC kıyaslanmış. GT ile RC arasında büyük fark var ondan başlık açma gereksinimi duydum. Aramızda RC kullananlar var Opc kullananlar da varsa onlarında görşlerini alsam iyi olacak.
Type-r almak isterim ama 1600cc düşünüyorum, ÖTV indiriminden faydalanacağım, çünkü elimde ÖTV muafiyet raporu var. __________________________________ Boğaz kırk boğumdan oluşur. Kırk kere düşün, bir kere konuş. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
opc çok daha şık şekil....
Onu tavsiye ederim, imkan olsa da alsak. __________________________________ ---------- Dindar olmayan, tinerci olur! Tinerci olup da dindar olan yoktur! ------- |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|