2009 Ford fiesta tdci vs 2009 Polo 1.4 TDI Tour Paket
2 aracında artıları eksileri nelerdir.alınabilitesi yüksek olan hangisidir.
ford Fiesta 09 tdci
polo tdi tour
2009 Ford fiesta tdci vs 2009 Polo 1.4 TDI Tour Paket
2 aracında artıları eksileri nelerdir.alınabilitesi yüksek olan hangisidir.
polo tour aksesuarlı modeldi yanlış hatırlamıyorsam ama artık polo'nun şekli çok eskidi..zaten yakında yeni kasası geliyor..fiesta'nın tam özelliklerini bilmiyorum ama açıkcası şekli bile yeterdi şu an onu seçmem için
edit:bu arada yanlış seçtim ankette polo değil fiesta seçecektim![]()
bence polo alıını şipşakcı bide bana yolladığın tamponuda aldıkmı cicek gibi olur
OEM+
Polo çok eskidi o yüzden almazdım.
Sürmedim ama showroomda titanium donanımlı fiesta inceledim.
Konsolun üst kısmı kaliteli çok hoşuma gitti ama alt kısmı için geçerli değil aynı görüşüm.
Direksiyonun açısı vs çok iyi spor bir oturuş sitili var direksiyon simidi ufak çok rahat kullanılacak gibi duruyor.
Işıklandırma çok hoş.
Arkası dar kendime göre ayarlığımda arkaya yetişkin birinin oturması zor.
4 hava yastığı titaniumda dahil standart değil.
Yenisini sürmedim ama eskisini sürmüştüm yenisinin daha iyi olduğunu söyledi satış danışmanı ki bana göre eski fiestanın sürüş özellikleri bile polo'dan daha keyifliydi eminim yenisi çıtayı bir adım ileriye götürmüştür.
Motor olarak imkan varsa 1.6tdci olması iyi olur eskisinde bile 1.4tdci çok keyifsiz ve yavaştı artan ağırlık ile yenisinde durum daha kötüdür.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
hem yeni kasa hem de bana göre polo dan daha güzel
bence fiesta![]()
Eski fiesta kullandım bakım maliyetleri olarak vw ile aynı sayılır. Eskisinde sınıfına göre mükemmel yol tutuşa sahipti. Ayrıca polo eskidi her türlü fiesta alırdım.
Yeni fiesta sınıfını aşıyor bence..Titanyum 1.4 100 hp benzinli motor özellikle tavsiye olunur..Fabrika o şaseyle en uyumlu motor olduğunu söylemiş.
polonun yeni kasası geliyo bende oyumu fiestadan yana kullanıyorum![]()
http://www.ford.com.tr/yenifordfiesta/
Walla 10 numara duruşu oLsun,renkLer oLSun.. Özgür doru sölemiş konu bile açmak yanLış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)