Görünüş ve keyif açısından bence E46. Ama sorunsuzluk ve kalite CLK
Printable View
Görünüş ve keyif açısından bence E46. Ama sorunsuzluk ve kalite CLK
bmw derım tek gecerım :)
E46 tabiki bu ikilide.
e46 derim, çok daha güzel
carfax nedir bu arada?
BMW cabrio sportif makine motoruyla görüntüsüyle..CLK daha kalantor makine Mercedes sonucta.Sorunsuzluk güvenlik bakımındansa tartışmasız MB.
mercedes güzel ama yaş genç olduğu için e46 derim..hatta orda 330ci filan varsa hacimli bişey al gazlarsın otobanlarda.
CLK nın bu kasasını sevmıyorum... E46 , bulabilirsen facelift olsun ;)
Hatta mümkünse e46 m3 cabrio =)
kesinlikle clk derim derim
arabanin tum gecmisini neyi degismis kac km'de hangi bakimi olmus falan filan ortaya cikaran bisey.
faceliftlerde fiyat farki fazla var gerek yok bence tutupta omur boyu binicegim bi araba diil zaten.
m3'ler asiri hizli ve artik ceza odemek istemiyorum.cokta sert geliyor bana.330ci larda cok hos ama dedigim gibi bana 325 yeterde artar hiz yapma gibi bir amacim yok arabada artik.
ben tip olarak degil yürüyen şase mekanik bununla ilgili konuuyorum bmw mercedesin yanında cok zayıf bu konularda alt takım falan bi mercedesle kıyaslandıgında abartısız bi şekilde arada daglar kadar fark var
Benim için tabiiki BMW ama konfor çok önemliyse Mercedes. E46 sert.
merhaba,her zaman denilen şey bmw araçlarda ara kasaları yani 3 23, 3 25 falan almayın derler nedenini pek bilmiyorum ama kulak dolgunluğu işte :)eski bir bmw kullanıcısı olarak sportiflik ve estetik olarak kesinlikle bmw fakat sağlamlık dersen her zaman mercedes derim.
amerikada bile benzin sorun oluyosa trde benzini düşünmek normal :) hocam bence BMW al derim.
e46 daha çekici bence :)
sorunsuz binmek istiyormussun, Mercedes secmen daha iyi olur.. BMW'de hele biraz km yapmissa isin daha cok sansa kalir..CLK biraz daha olgun duruyor ama ufak tefek fazla masrafa girmeden dokunuslarla cok yakisikli hale getirip pasa pasa binersin..
bnce cabrio olursa e 46 en az 330 olmalı coupe alınabilirse eyer clk 320 tek geçerim :)