ben varım her zaman denemeye new cupralarla :) ...
Printable View
Bu subaplar nasıl eğilmiş. Tahmin varmı ?. Contamı çok inceydi. Yoksa yanlış vites veya çok yüksek devir felan mı çevirdi ?
izmirdeki beyaz cupradan bahsediyorum ben yanlış çupralara gitmesin aklınız ....
conta toda conta dondugum devır 9000..devırden deıl..tımıngı acıl olarak dyno ustunde yaptık ustam yanımda yoktu,dynonun oldugu yerın cıragı sıktı kasnagımı..tahmınen tam sıkmamıs..aracım +1deydı egzos tarafı..gecen kontrol etmek ıcın soktuk -1e gelmıs beynımızden vuurlmusa donduk;) kapagı soktuk hazır sokmusken egzantrıklerı sattık..bu kdr tahmın etmıyoduk ama olan olmus...
uzulcek bısey yok bugracım:D gayet normal hem ıı oldu ferrea sıbop ıstıyodum sımdı guıdelerı,lastıklerı ıle bırlıkte tam set olarak alıyorum:D aracta kapak onemlıdır..bu yuzden k20 tartısmasızdır..;)
Ben kimsenin arabası için ay çekirdeği demiyorum saçma sapan konuşup sözlerimi çarpıtma burdaki kimse oturup o arabanın dizaynını çizmedi ben tasarımına benzetme yapıyorum burdaki birisinin arabası için konuşmuyorum bayılıyorum senin bu forumdaki tavırlarına benim hiçbişeye fanatikliğimin olmadığını en iyi senin bilmen lazım beni başkalarıyla karıştırma neyini beğeniyorsam söylerim sana Cupra güzel gelir bana Type-R ın tipi güzel geliyor gayet basit
adıl olmaz dıen varsa cvp basıt..ben paraya kıydım turbo aldım..cuprası olanlarda paraya kıysın k20 alıp swap yapsınlar cupraya:D:D nasıl karsılastırmanın cvbı bulundu sanırım;)