-
s2000 yüksek süratlerde çok çok dengesiz hiç haz almadım bi araba yol tutuşunuda beğenmiyorum açıkcası ben oldum olası type-r sevmişimdir ve yüksek süratlarda emin olsun s2000 den daha stabil yani hergün s2000 sürüyorum nerdeyse yani bunlar standart arabalar için geçerli sölediklerim
-
^ katılıyorum S2000 yüksek sürratlerde kesinlikle çok dengesiz. Evet Görkem hatırlıyorum denemiştik stock vs stock s2000 pek zorlanmıyodu.
-
type-R dengeli bi araç ama virajdan kopunca çabuk savruluyo yani birden kopuyo
-
-
-
aradaki kilo farkı nedir ?
-
50-60kg civarı olması lazım.
-
wrx ve typ r daha çok yeni bir kaç hafta önce otobanda denendi....wrx hiç zorlanmadan yürüyüp gidiyor....son süratlere yakın typ r yakalıyor ve geçiyor....ama şunu açıkça söylemek lazım düşük süratlerden yapılan rolling lerde typ r ın wrx i geçebilmesi için bayaaaa bir yola ihtiyacı var :)
-
abi bence lafı bile olmas S2000 koyar gider:)
-
ilk öne type r atlar fakat 200 km de s2k yakalar ve geçer.
-
oyle atlama falan yok...en bastan ıtıbaren s2000 onde ve aca aca gıdıyor...
-
-
Bende sanmyorum typer'ın 200 e kadar geçeceğini..
-
aha konu hortladı :) hehehehehehhe
-
s2000 gucunu ve torkunu ustte verdiğinden alt devirlerde (6000 altı )type-r daha avantajlı, iki aracın dyno eğrilerine bakarsanız nedemek istediğimi anlarsınız,
Bu arada aracım atmosferikken standart wrx le (sami abinin) denememizde beni 220 den sonra geçiyordu benim arabam duz yolda 255 yapıyordu. Sonra Wrx e Aps Cold air intake,Uppipe,downpipe, komple blitz egzoz yaptığımızda 2-3 kafa kafaya 4 e atınca hafif acmaya başkıyordu yarım boy kadar sonra ben 5 e atınca fark artıyordu.
Egzozlıwrx Standart evo9 ve benım araçla denememizde 2-3 tum araçlar kafa kafaya 4 e atınca wrx açıyodu biz evoyla 200 e kadar yarım boy onumde gidiyordu wrx farkı açıyodu 3-4 direk. sonra evoya komple egzoz yapılınca hepimizi ayırdı :)
Denerken aracımda:
Hondata Kpro Ecu
Aem Cai
Dcsports 4-2-1 Race Headers
Magnex Egzoz
Exedy Hafif Volan
Exedy Baskı balata
vardı...
-
-
-
-