|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
aracınızda orjinal direksiyonu kullanmaktanmı yanasınız yoksa değiştirip daha ufak çaplı spor bir direksiyon kullanmaktanmı yanasınız?
__________________________________ ... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
hiç farketmez be özgürüm yani ikisde bende aynı zevki veriodu ama spor direksiyonda güsel airbag varsa asla sökmem ben koltukları söktügüm için airbagler çalışmıo o yüzden degiştirdim
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: E46 M Compact ,C3
|
orjinal direksiyonum güzel ve 3kollu bi direksiyon ise sökmem airbag varsa da sökmem ama spor direksiyonda güzel olur.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
guvenlik önemli o yuzden orjinal....
__________________________________ Takılma
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
|
bence orji en iyisi
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: K20 Power
|
Orjinal güvenlide abicim bizim vti larda direksiyon aynı bmc kamyon direksiyonu gibi benim hiç hoşuma gitmiyor. Bi typer direksiyonu bulabilsem
çok fena olucak
__________________________________ 34 HDF 89 - n/a - Sold 34 JAD 41 - n/a - JRSC - Turbo - Sold 34 RED 16 - Turbo - Loading... İt ürür kervan yürür...
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
başka bi sitede sordurmuştum aynı cevabı almıştım.... __________________________________ Takılma
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2
|
orjinal direksiyon............
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
walla airbag yoktu bide çapı çok büyüktü söktüm ... sonuç mutluyum
ama unutmadan da sölim çok ufak çaplı direksyonda bence kötü bilgisayar oyunu gibi oluyo
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Impreza WRX STi
|
Airbag yok ise kesinlikle sok, git Sparco, Momo, OMP gibi bilndik markanin direksiyonunu orjinal gobegi ile tak. Sakin dandik direksiyon gobeklerine tadilat yapip takma, hayatin soz konusu, o yuzden kaliteli malzeme al. Ama airbag varsa, ve arabani yaris icin hazirlamiyorsan yapabilecegin en iyi sey, aracinin daha sportif bir modeli varsa, mesela duz Civic'e Type-R direksiyonu gibi, o modelin airbag'li direksiyonunu tak. O da yoksa airbag'i iptal etme, sakin sakin kullan orjinal direksiyonunu. Cok ince geliyorsa iyi bir kilif ile biraz daha ele oturur hale getirebilirsin.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Koltuklari sokunce airbag lambasi yanar, ama kaza aninda direksiyon daki ve varsa yan airbag'lar calismaya devam ederler. Denenmis ve gorulmustur, ama senin araban icin spesifik bilgim yok. Yine de bir servis manual'ina bak derim...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: WRX BlueMotion
|
cok dar caplı dıreksıyonları kullanmak zordur en mantıklı ve bence en ıyı uygulamalar 330-320 mm olanlardır zamanında bende vardı 330mm sparco kullanımı keyıflıyı orjınal dıreksıyonda 360mm ıdı galıbaç mantıklı kucuk cap surus keyfı verıyor ama cok kucuk dıreksoıyonlar gostergeler perdeler cevırmesı cok zor olur vs......
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: VW
|
ayyyynen
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: EVO IX,LAND CRUİSER VX 80, FOCUS TDCİ
|
spor direksiyon güzel ama bir eksiği var orta sı metal olan direksiyonlar özellikle bizim buralarda güneş çok fazla olduğundan korkunç ısınıyor başka bir problemi yok ama istersen öğlenleri benim momo da omlet yapabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
mesela eski kasa corolla'ların direksiyonları gayet büyük, onun yerine güncel kasanın direksiyonu rahatlıkla takılabilir ve çok daha iyi
![]() kısaca orj diyim. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
top power rulessss..
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
Gercek deri kisin cok soguk olmuyor, yazin da el yakmiyor. Kesinlikle tavsiye edilir. Suet te iyi, ama eldivensiz kullaninca cok cabuk parliyor. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ciğerli tdi
|
kesinlikle spor direksiyon...
benim arabadaki takıntılarımdan birisi spor direksiyondur.. diğeride kırmızı yarıs koltuğu ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:59 ::::

çok fena olucak

ama unutmadan da sölim çok ufak çaplı direksyonda bence kötü bilgisayar oyunu gibi oluyo