ikisi karşılaştırılacak bir otomobil değil.Bana sorarsan bugün hiç düşünmem direk sti alırım:)
Printable View
ikisi karşılaştırılacak bir otomobil değil.Bana sorarsan bugün hiç düşünmem direk sti alırım:)
typer vti o gecti bu gecti muhabbetlerini seviyosan bende girim yapim diosan cupra al :D
4 mevsim arabamin tadini cikartirim verdigim paranin karsiliginida alirim diyorsan sti al :D
Ne demek istiosun hondalarin c.ku kalkmiomu STI lara karsi :D
ahahha sabah gormiceklermi :D cikmasin biri simdi sti gectim ben typerla vti la felan die :D
ahhaha o diilde sende eski hondaciydin dimi :D sen sole arkadas hangisini alsin :D
valla benim kimseyle problemim yok hondaci dedim ama ole ayrim kayrim icin degil , severim ben hatta hondalari , sigabilsem s2000 bile almayi dusundum ama i ihh :D konunun da icine ettik gibi :D
ellemem ben banane :D yok ole yaz yaz sona ben ortbas edim felan , cekemiomussun iste sevmiomussun dokuldun bir bir , ben senin agzini ariyodum ahahha :D
şşşş.... gece gece nolmuş bakiyim burada? :D:D
ahaahha son postlarda fena R sezdim ahha bende sti tercih ederdim hele 2005lerde dccd var miss miss
İkiside birbiri içinde karşılaştırılcak araçlar degil s3 veya cupra olsaydı daha iyi olurdu yada subaru veya evo mu gibi. Madem subaru ile cupra karşılaştırıyosun aklının bi köşesinde elbette cupra girmiş, cupra al derim ben :) artılarını eksikliklerini sen daha iyi biliyosundur eminim benden.